Paylaşırsanız sevinirim
Kaçıncı tehdit olduğunu unuttum bunu da bildirelim lütfen yeter artık resimag.com/i/96053ed9b087 @NurMelek1 @Esralnc >> tekrar geldi bi bildirsek ? Merhaba Esranur Laçin << bu kız bu kişi bana iftira atıyor kimseyle cinsellik konuşması yaptığım falan yok bu yalan . İsteyene dm den atayım ortada öyle bir şey yok . Bana inanan inansın inanmayan beni bildirsin . Kısacası ne yaparsanız yapın ok ?
··2 alıntı·
6♡
paylaş ssler bende de var nolur paylaş insanlar görsünler o bir sx ya da cinsellik konuşması değil ben adabımı korudum istediği yap gir paylaş o ssleri isteyen herkese ben de atarım gizlim saklım yok Esranur Laçin
Atmıyor işte
Her iki hesaptaki kisiler de kardesim yasinda aq nerden geliyo bu ego ya da ozguven hayir harbi yazik olmayan kafalarına ayrica sende kafana takma bitanem
6♡
asin @zeynep_xps @GhaaMmmSeliMmm kankalar şu esrayı bildirip iletiyi tekrar paylaşsanıza 👍🖤🖤🌹🌹
Teşekkürler knkm
https://1000kitap.com/Harleyinpudingi https://1000kitap.com/Lazy_ Aleyyy @sahte_insanlar Kankalarım biraz yardım gerek gelin buraya
^^
6♡
Hesabı askıya alınmış ve giremiyormuş bi kalan kısım da bildirse ? Olmaz mı ?
6♡
bana inanan ve güvenen herkese teşekkür ederim ^^ ben öyle biri değilim asla inanmayan da engellesin bildirsin çok da tındı iyi günler