Puan vermedi·128 syf.··Beğendi
···Okunma: 25 Mart 2021 23:41 Merhaba, bu gün size yaşanmış gerçek olan bir hayat hikayesiyle geldim.
Kitap 128 sayfa ve ben 2 saat gibi kısa bir süre de okuyup bitirdim. Yaşanan kitaptaki hayatın gerçek olduğunu bildiğim için mi yoksa okuduklarımdan mı bilmiyorum ben çok etkilendim.
Suna'nın hikayesi içimizden aramızdan bir çok kişinin hikayesi malesef...
Ne aileden ne de eşten yüzü gülmeyen Suna..
Suna daha 16 yaşındayken hayatının yönü çizgisi çizilmiş sanki. Annesi hasta, babası sevgilisinden fırsat bulup ailesiyle ilgilenmeyen birisi..
Suna da Bekir 'i tanıdı. Okula gelip giderken, Bekir hani böyle " tanısan da olur ama tanımasan daha iyi olur" denen tiplerden.
Ne ararsan var bu Bekir de; Alkoliğin sapığın sapkının teki...
Ama işte ailede sevgi ilgi alaka olmayınca Suna Bekir den gördüğü ilgi ve alakaya kanar. İlerleyen zamanlarda ise ister istemez mecburiyetten Bekir ile evlenir. Aslında mecburiyette değil aşık olduğu için evlendi Bekir ile ama hiç bir şey Suna'nın istediği gibi olmadı. Bekir; şiddetinden, alkolünden, sapkın sapıklığından vazgeçmediği gibi de Suna' dan da vazgeçmedi bırakmadı.
Aslında büyüklerimiz demiş ya balık baştan kokar diye... Bekir daha ilk anda belli etti aslında Suna'ya kendini ama aşk diye düşünülen şey öyle kör etmiş ki Suna'yı anlamadı.
Ahh diyorum kitap beni mahvetti hele ki bir sahne vardı ki... Boyun devrilsin altında kal Bekir dedim.
İnsan evladına vurmaya kıyamazken ahh diyorum ahh.
"Ateş düştüğü yeri yakıyor ama bu ateş yeryüzündeki tüm kadınların içine düşüyor."