(Arkadaşımın yoğun ısrarı üzerine açtım çok da umurumda değil...)
zaqa.net/Papatya542 Not : soruları sadece ben cevaplamıyorum küfür eden ben değilim bende küfür ediyorum ama hemen etmem Yani ne yazıyorsanız edebinizle yazın . ☑️Yeni açtım ... ☑️Paylaşabilirsin sıkıntı değil^^ ☑️Sor veya sorma sen bilirsin😉 ☑️Ama sorarsan mutlu olurum^-^ ☑️Saçmalamak serbest değil doğru düzgün şeyler yaz ... ☑️Derdini falan söyle ☑️Kendine ait sözler yaz... ☑️Müzik öner kitap öner ...
&Mustafa Amca Beni Bekle Sen Git Ben 3 Servisi ile Gelicem &Kardeş yanlış adres ben Mustafa değilim
Önceki 6 yanıtı göster
Evet nasıl ikna etsem ki çok benziyoruz soran da haklı tüh tüh Mustafa amca bana niye bu kadar benziyorsun .ddd
13 yanıtı göster
&Mal oruspu çocuğu &Memnun oldum bende Selma ^^ iyi günler Annene küfür etmeseydin keşke ama terbiyen o kadar sanırım Bende Selma Ama papatya derler sanırım sana da kısaca oç diyorlar
&Merhaba takma tırnak papatya &Ya kardeşim bak kim olduğunu söyle cidden sana göstereyim boş musun takma tırnak böyle mi olur bak yemin ederim babam nefret eder ve beni tanıyan biriysen eğer babamın sevmediği bir şeyi asla yapmayacağımı biliyorsundur Sana da merhaba beni kıskanan gereksiz.
&Bn Yunus kardeşim bnce sana herkesin takması şu yüzden "güzel olduğun" için 🌹🙏 &Teşekkür ederim Yunus kardeşim ^^o senin güzel kalbinin yansıması
İyi ki umrunda değil :D
.dd Tek bende yok hesap .dd
&Sayfasını beğendiğin 5 kişiyi etiketle &tm @Dmlls @Tepe63 @Antikahisler_ @Alone_00_ Özgür yıÖzgür yı