2021 7. kitabı
Merhaba Arkadaşlar. Bugün yine bir seri kitap ile karşınızdayım. Seri Kitaplar benim için vazgeçilmezdir çünkü sevdiğim karakterlere hemen veda etmek beni üzüyor. Çürük Vişne ilk öncelikle Wattpad de yayınlanan bir kitap. Bu platform da yayınlanan kitaplara ön yargılı yaklaşmayıp her zaman bir şans veririm. Çoğu zaman pişman olduğum doğrudur. Belki de yaşım gereği çocukça geliyor olabilir ama bu serimize bir şans verdiğim için pişman değilim. Bence çok güzel kaleme alınmış ve beklenmedik olaylar neticesinde gelişiyor. Bana göre zaten kitabımızda kötü çocuk, masum kız hikayesi yok. Geçmişin acıları ile harmanlanmış bir çocuk olan Asrın Karavaris ve babasının harabesi olan Esila Karam'ın hikayesi var. İlk kitabımızın sonunda Esila, Boranın itirafını Asrın dan saklaması sonucu ayrılmaları ile bitmişti. Bu sorunlarını kısa sürede çözüp tekrar birlikte olmaya devam ediyorlar. Zaten ilerleyen sayfalar da Asrın'ın Esila yı gerçek anlamda sevdiğine emin oldum. Devamı spoiler içeriyor:) Bu kitabımızda daha çok Esila'nın hayatı üzerinde duruyordu bence ama Asrın ile ilgili bir çok şey öğreniyoruz, yaşadıkları daha çok gün yüzüne çıkıyor. Asrın ve Esila'nın bu kitabımızda bir kere daha ayrılığı söz konusu oluyor sebebi ise Asrın'ın okul bittikten sonra yurt dışına gidecek olması. Küslük uzun sürmüyor merak etmeyin :) Esila'nın hayatını mahveden babası bu kitapta ölüyor, Esila bu haber ile yıkılıyor. Yıkılması, tavırları sinir bozucu sonuçta hayatını mahveden adamdan kurtuluyor, hele ilk kitapta kızının saçlarını kesmesi hala bende derin bir yaradır ama Baba işte yapacak bir şey deyip susuyoruz:) Kitabımızın son kısmı can alıcı. Kimsenin tahmin edemeyeceği şekilde bitiyor. Şahsen ben hiç tahmin etmezdim ama Esila'nın biraz dengesiz hareketlerinden bir çıkarımda bulunmuştum açıkçası. Bir de Cenk karakterine değinmek istiyorum. Gerçekten harika bir karakter bence, Asrın ile olan Diyalogları beni güldürüyor.. Kesinlikle şans verilmesi gereken bir kitap, tereddüt etmeden alabilirsiniz!
Çürük Vişne 2 - VeryansınEmine Tavuz · Epsilon Yayınevi · 20181,556 okunma