Selvi Atıcı, asla kaleminden şüphe duymayıp alıp okuyacağım bir yazar. Bu kitabı 11.Sınıfa giderken okumuştum ve Selvi atıcı'nın ilk okuduğum kitabı olmuştu. Şuan da üniversiteden mezun olalı iki yıl oldu ve asla bıkmadan tekrar tekrar okuyabileceğim bir kitap. En sevdiğim Türk yazarlardan birisidir ve kalemi gerçekten harika , kitaplarının konusu da öyle tabiki.
Deryal Yiğit, nam-ı diğer Kimliksiz! Deryal, Kayıp Şehir eğlence kulübünün sahibi. Kötü bir geçmişe sahip olan, ailesini kaybetmiş, acımasız, bir çok kez hapis yatmış, sokaklarda büyümüş hatta bazı düşmanlarının bile adını ağzına almaya korktuğu bir insan.
Bir gün gece kulübünde, Burcu ile karşılaşır ve onun zor durumda olduğunu düşünerek ona yardım eder ve yaşının küçük olduğunu düşünerek, onu ailesine teslim etmek üzere alıkoyar ve olaylar aslında böyle başlar ama Burcu ne tahmin ettiği gibi küçüktür ne de Deryal'e kendini tanıttığı kişidir.
Deryal, Burcu'yu mekanından kovmasına rağmen Burcu'nun tekrar gelmesi ile Deryal tekrar onu alıkoyup evine götürecekken silahlı saldırıya uğrarlar ve Burcu, Deryal'ı korumak için silahın önüne atlar. Bence Deryal'ın duygularının kırılma noktası burasıydı.
Yan karakterler olarak Adem ve Şirin de harikaydı. Gülme garantili. Deryal ve Şirin'in diyalogları da çok güzeldi. Genel olarak kitap çok güzel. Sadece bir yer hariç Deryal'ın Burcu dan intikam almak için yaptığı şey.. Sonuç olarak her şey tatlıya bağlanıyor. Kesinlikle tereddüt etmeden okuyun okutturun! :)