Puan vermedi·304 syf.····Okunma: 05 Nisan 2021 14:26 Bu günlerde 'evrene pozitif enerji gönderin' veya ' bir şeyin gerçekleşmesini istiyorsanız ona inanın' tarzı cümleleri çok sık duyuyoruz. Rezonans Kanunu işte sözü geçen şeyleri bilimsel deneylere ve verilere dayandırarak basit bir üslupla anlatıyor. Kitaba başlamadan ses dalgalarında rezonans, atom altı tanecik ve manyetik dalgalara göz atmanız yukarıda sözünü ettiğim deneyleri anlamanızı kolaylaştıracaktır
Kitabın içerisinde madde madde bulunan önerilerle bir kişisel gelişim kitabıdır da aslında.
Kitapta bulunan mektuplar sofie'nin düyasındaki mektuplarla benzer üslupta yazılmış fakat Sofie'nin Dünyasında amaç felsefenin temelini atmak olduğunu düşünürsek bahsedilen mektuplar metine oldukça uygundu; bu romanda ise başlangıçta verilen örneklerin anlaşması için belli birikiminiz olması gerekiyor fakat ilerleyen sayfalarda bulunan mektuplardaki yazılar inandırıcılıktan ve gerçek dünyadan uzak basit bir dille yazılması kitabı beğenmememe sebep oldu.
Kitaba, rezonans kanununun ne olduğunu merak edip araştırmalarınız sonuca ulaştıysanız kesinlikle okuyun büyük faydası olacaktır. Ama bir arkadaşınızın sözünü etmesi üzerine merak edip okuyacaksanız okumasanız da olur, açın incelemelerini alıntılamalarını okuyun.