2021 42. kitabı
Okunma: 30 Mart 2021 12:02
Bazı kitaplar özeldir. Sözde değil özde güzeldir. Kitabımın yorumuna geçmeden önce başladığımda hissettiğim duyguları paylaşmak istiyorum. Size canımmmm diyen, her konuşmanızda çevresindeki auradan yaydığı enerji ile sizi sarmalayan, günün hangi saati olursa olsun arayıp yazabileceğiniz dostunuzun kitabını elinize aldığınızı düşünün. Ben kitaba başlar başlamaz ağladım. Bunun sebebi kitap yada konusu değildi. Arkadaşımın yüreğinden geçip bana gelen kelimelerin yoğunluğundandı. Sonra güzel yazarımı aradım ve dedim ki bu harika ve bambaşka bir duygu ve bunu bana yaşattığın için teşekkür ederim. Evet burada da sizin önünüzde bir kez daha canım @merkurlu.okur a saygılarımı sunuyorum. Yazmak cesaret işidir, yüreğini açmak cesaret işidir seni bir kere daha ayakta alkışlıyorum kuzucum. . Bu kadar yalakalıktan sonra gelelim kitabımıza Nergis. Yaktı yüreğimi senin hayat hikayen. Nergis tek başına o kadar çok sorumluluğun ve duygu karmaşasının içinde kalıyor ki, ona gıpta ile bakıyorsunuz. Kendi görüşü alınmadan yapılan bir evlilik, eşinin intiharı ile cevaplanmayan sorular, evladını tek başına büyütme kaygısı ve yıllar sonra karşısına çıkan yürek yangını. Diyorsunuz ki okurken bari bundan sonra yaşa be kızım. Yaşadı mı orası da kitabımızda Altı çizilecek onlarca cümle ve alınacak derslerle dolu bir kitap. . Eksikleri yok muydu vardı, yazım hatalarından rahatsız olmasam da bazı yerlerde gözüme battı, mesela geçişler bir kaç bölümde çok hızlıydı. Bu hikayeden basbayağı 300 sayfalık bir roman çıkardı. Ama konu o kadar güzeldi ki, çokda takılmadım, bu küçük eleştirim için beni boğmaz inşallah . Eminim ki bundan sonra yazdığın her kitapta başarın bunu katlayarak devam edecek. Hep birlikte daha nice kitaplara inşallah Gülsem, kalemin daim yolun açık okurun bol olsun canım arkadaşım Bu güzel kitabı siz okurlara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Kuzgun MaviGülse Kozan · Gece Kitaplığı Yayınları · 202015 okunma