2021 1. kitabı
●Ölmek için 13 sebep (Spoi içerir) Tanıtımdan: Hannah baker ölmeden önce birkaç kaset doldurmuştu. İntiharın nedeni olarak gördüğü kişilerin adları bu kasetlerde gizliydi . Geleceği stop tuşu ile durduramazsınız . Geçmişi geri saramazsınız Sırrı öğrenmenin tek yolu ....... play'e basmak . Herkes gider mersine ben giderim tersine dedim ve ilk önce dizisi 'ni izledim . Dizisi aşırı sürükleyiciydi kısa sürede bitirdim karakterler baya iyi oynamıştı ana karaktere yapılan şeyler çok kötüydü . Kitapta ve dizide "kelebek etkisini" görüyoruz .Alex her ne kadar o listeyi şaka olarak yaptıysada Hannah için sonun başlangıcı oldu. Kitap Clay jensen 'ın gözünden anlatılıyor kasetler ilk olarak ona gidiyor çünkü . Dizi ve kitap arasında çok büyük bir fark yoktu ikisinide severek okudum ve izledim . Dizinin müzikleride efsaneydi o duyguyu verebilmişlerdi . ●The Night We Met Hannah ve Clay'ın kış balosunda dans ettikleri şarkı ●Lovely clay'ın hannah ile olan anılarının gözünde canlanması Benim en sevdiğim iki sahne bunlardı . Okumak ve izlemek isteyenlere tavsiye ediyorum.... #ölmekiçin13sebep #JayAsher Oyuncular Hannah baker Clay jensen Justin Foley Jessica Davis Alex Standall Tyler Down Courtney Crimsen Zach Dempsey Marcus Cole Shari Bryce Walker Mr.porter
Ölmek İçin On Üç SebepJay Asher · Artemis Yayınları · 20184,098 okunma