2021 21. kitabı
#kitapyorumu Merhabalar Sürükleyici ve sonuna kadar asla tahmin edemediğim bir kitap okudum. Galiba polisiye gerilim aşığı oluyorum ben Kitabın çıkış noktası çok ilginç daha önce hikayemde de paylaşmıştım. Yazar kitapta anlattığı kurguyu rüyasında görüyor. Sonra işine giderken 1 saatlik tren yolculuğunda kitabını yazmaya başlıyor. Keşke 1 saatlik yolculuğum olsaymış demedim değil Ben de yazmak için zaman yaratamıyorum, bu konuda yazara biraz özendim. Kurgunun çıkışı da kurgu da harikaydı. Ama okurken ara ara yazarın ilk kitabı olduğunu yani o eksiklikleri ve amotörlükleri hissedebiliyorsunuz. Mesela gereksiz yerde cok fazla betimleme yapma arzusu , bazı olayların çok havada kalması yeterince ayrıntı verilmemesi ve boşlukların olması... Kurguyu muhtemelen yazar kafada oturturmuş ancak biz okurlara anlatmamış ya da bunu atlamış olabilir . Yazarken bu durumlar yaşanabiliyor. Genel itibariyle çok sevdiğim bir kitap oldu. Çok sürükleyici ve yazım dili açısından okuyucuyu sıkmadan okutan bir kitaptı. Sonu bahsettiğim durumdan dolayı havada kaldı ve ben de devamı gelecek izlenimi yarattı. Okuyucu yorumlarından da bunu anladım. Kimse sonundaki olayı anlamamış umarım devamı gelir de aydınlanırız. Bu tür seviyorsanız okumanızı tavsiye ediyorum. Sevgiler . . . . . . #okudumbitti #aklımızıyitirdiğimizgün #kimneokuyor #kimneokudu #bookblogger #bookstagram #kitap #kitaplık
Aklımızı Yitirdiğimiz GünJavier Castillo · Epsilon Yayınevi · 2021109 okunma