Zeze, Güneşi Uyandıralım
2021 6. kitabı
Merhabalar, İlk kitabı okuduysanız, biliyorsunuzdur. Zeze; varlıklı olmayan bir aileden gelen, hayal gücü geniş, çokça istediği sevgiyi göremeyen ve bizi de duygulara gark eden olaylar yaşayan bir çocuk. Bu kitabında da her birine tanıklik ediyoruz yukarıda saydıklarımın. Tabi ki biraz daha büyük karşımıza çıkıyor . Ve yazar büyümenin Zeze'den, belki de bizden neler götürdüğünü çok güzel bir dil ile anlatıyor. Zeze'nin büyümesine, ergenlik dönemine şahitlik ediyoruz kısaca. Öneririm kesinlikle. Öneririm çünkü Cururu Kurbağa'sını, Maurice Chevalier'i ve Zeze'nin gördükleriyle hissettiklerini tatmanızı isterim. Hoşçakalın
Güneşi UyandıralımJosé Mauro de Vasconcelos · Can Yayınları · 202542,8bin okunma
Mükemmel kesinlikle öyle olmasını diliyorum. Fikirlerimi özgürce sunabildigim için teşekkür ederim 🍀🌿✨
Yavuzhan Tepebaşı
Anlamaya çalışmak lazım🐧
Okudummmm çokça da ağladım. Dağarcığima eklediğiniz yeni kelime için de teşekkür ederim. Sevmiş olmanızı da sevdim 🌼 siz de hoşçakalın gününüz güzel geçsin 🍀
Yavuzhan Tepebaşı
Teşekkür ederim güzel dileğiniz için. Ve sevmiş olmama sevinmenize sevindim. Nice kelimeler katalım birbirimize daha iyi anlatabilelim fikirlerimizi 🦄
Çok haklısınız 🌼