zaqa.net/haavasbnclr can sıkıntısından tekrar açtım düzgün soruları tek cevaplayacağım cıvıtmadan sorarsanız sevinirim:)🌺🐾
Anket
··5 alıntı·
1.382 Gösterim
2045 Yorum
En büyük hayalin nedir ? Polis olmak şimdilik bu .d
En çok sevdiğin çiçek hangisi ? Papatya senin .d
İlâhi Haava
Evt Albert einshtaynın üvey karısı değilim herhalde bu duyguyu bi kere tatmışsın dır diye düşünüyorum nasıl olsa k*şarsın her gördüğüne yazıyorsun evet yılan olduğunu biliyorum hatırlatmana gerek yok ama tatlım zehrin bana işlemiyor adam ol ha oo kadar düşünüp sonra yazmışş acaba ne yazsam da egomu ovuştursam nasıl olsa g*tünü çok kaldırmışlar eee yani arkadaşların bile senin gibi bi mahlukat takmazken ahahhah hiç güleceğim yoktu ama hala kendini bi şey sanıyormusun 🙂Benim değilde senin götünü kaldırmıslar ama ben indirmesini bilirim anonifendi kuna teji rabuye, ciya xayinanım.
İlâhi Haava
Aaaa yi verecek cevabın mı yoktu puahahaha evt o güneş görmeyen egon ve sen cevap mı bulamadı yazıkkk İbnelik sende büyük bir kalite bu sözlerin gerçekten bayat bu zekan nerden geliyor Albert einshtaynın üvey karısı mısın :D
Knk bende sarma çorba pide Hmm afiyet olsun tatlım .d
İlâhi Haava
Kızım hala mal gibi karşımda iki cümle kurmaya çalışıyorsun eline yüzüne bulaştırdın tm dur beynimi çıkarayım da eşit şartlar altında konuşalım ahahhah mal gibi diyorsunda mallarlamı büyüdün. Bnce beynini çıkarma yoksa mallar da seni arasına almaz. 🤣🤣
İlâhi Haava
Seni takip etmiyorum etmem de o kadar seviyesiz değilim paylaşımlarınla akışım kirletiyosun. Seviye mi? Seviyesizligin bile bir seviyesi var. Sen o raddeye bile gelmiş deilsin