Merhabalar
Size ne kadar gerildiğimi anlatsam az gelir. Ben baya baya gerildim. Hatta rüyama bile girdi
Kitabımız Nusaybin'de yaşayan Cemal ve Gülsüm çiftinin yaşadıklarıyla başlıyor. Doğum yaptıktan hemen sonra bebek, ebe ve annenin esrarengiz bir şekilde ölümü... Oradan İstanbul'a Şule'nin yaşadıklarıyla devam ediyor. Şule'nin kabuslarına ve bir anda gelen sinirlerine çözüm bulmak için cinci hocaya giderken Zeynep'in de onlara eşlik etmesiyle farklı bir boyuta geçiyor. Zeynep bu yaşanan olayları araştırmak istiyor ve Kitabü'l Azazil'e(şeytanın kitabı) üniversiteden arkadaşlarıyla araştırmaya başlıyor. Bu kitap hüddamlar tarafından korunmaya çalışılırken, bir yandan da iblisler tarafından ele gecirilmeye çalışılıyor.
Zeynep ve arkadaşları Kitabü'l Azazil'e ulaşabilecekler mi?
Kitap iblislerin eline mi geçecek yoksa hüddamlar kitabı koruyup istediklerini başarabilecekler mi?
Atıf hoca bu olayın neresindeydi?
Ölümlerin ardından cinayetleri çözmeye çalışan komiser Hasan ve Vural'in başına neler gelecekti?
Bütün bu soruların cevabı #kitabımızda
Vuslat teki moderatörlüğünde @beyazfilyayinlari
Ndan çıkan @ugurcanuygn un kaleme almış olduğu #cinçarpması ni #vuslatınkitapkurtları olarak güzel bir grupla okuduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
@heraklesyayinlari
@sosyaledebiyatdergisi
#sedosokudu #okudumbitti #cinçarpması #okuyanhatunn #okuhayaletveyaşa #2021 #beyazfilyayinlari #books #bookstagram #instagram
Cin ÇarpmasıUğurcan Uygun · Beyaz Fil Yayınları · 202036 okunma