2021 13. kitabı
Ana karakterimiz Armağan Karcan güçlü,akıllı ve çok güzel bir iş kadınıdır. Birlikte iş yapmak üzere bir araya geldiği adam ise herkes tarafından 'Efsane' diye anılan dışarıdan çok sert görünen ama aslında hiç de öyle olmayan Ertuğrul Yalın'dır. Olaylı bir tanışmanın ardından işleri gereği birlikte vakit geçirmek zorunda kalan bu iki insan zamanla birbirlerine karşı ilgi duymaya başlar. 556 sayfalık kitabı bir solukta okuyup bitirmek pek sık yaptığım bir şey değil. Bu kitap o kadar sürükleyiciydi ki kendimi tutmam pek mümkün olmadı. Kitapta kötü karakterler de olduğu için acaba kötüler mi kazanacak diye meraktan çatladığım anlar oldu. O yüzden hemen okuyup sonunda ne olacağını görmek istedim. Öte yandan ana karakterlerimiz o kadar güzel sevdiler ki birbirlerini karşılarında durmaya kimsenin gücü yetecek gibi değildi. Kitabın arka kapağında şöyle bir söz geçiyor "sevmeyi seveceksiniz" işte tam da dedikleri gibi onları okurken sevmeyi seviyor insan. Yan karakterleri de en az ana karakterler kadar sevdiğim bu kitapta olumsuz yorum yapacağım herhangi bir detay yok. Zaten yazarımız her şeyi tam dozunda bırakmış. Hiçbir durumdan veya karakterden sıkılmadım kitabı okurken. Aşkı, sevgiyi, hüznü, korkuyu, heyecanı, mutluluğu hemen hemen her duyguyu tattığım bir kitaptı. Eğer aşk kitapları okumayı seviyorsanız Efsane'yi kesinlikle okumalısınız!
EfsaneAslıhan Güngör · Müptela Yayınları · 2021208 okunma