Puan vermedi·456 syf.····Okunma: 20 Nisan 2021 15:15 Açıkçası kitabı ciddi anlamda hiç beğenmedim kurgusu mükemmeldi fakat yazar o kadar karışık bi dille anlatmış ki bi süre sonra okuduğumdan da bişey anlamamaya başladım. Ve tabi o dipnotlar. Yazar o kadar detaya girmiş ki cidden bazıları gereksizdi benim için, upuzun sayfalarca karmakarışık bir sürü dipnot... Karakterlere gelicek olursak baş karakterimiz mia babasının intikamını almak için çabalıyor, klasik konu işte ve kitabın daha ilk başlarında kızın yani mia nın güzel olmadığı vurgulanıyor. Yazar diğer tüm kitapların aksine bi değişiklik katmak istemiş, güzel. Bi de tric var başrol kızımızla sex yapıp herşeyine koşan karakter fakat ben bu karakterlerin ikisini de sevmedim. Normalde bir kitabın hem ana konusu hem yan konuları olur yazar bunu cidden bunu iyi işlemiş ama dediğim gibi çok karışık. Zaten karma olan bu kitaba birde dipnotlar eklenince aman Allah ım çekilmez bir hal alıyor. Özetle kitabı pek beğenmedim fikir güzel ama karmaşık işlenmiş