2021 61. kitabı
İyi akşamlar sizlere #egemenliküçlemesi serisinin ikinci kitabı #Sonticaret in yorumuyla geldim. İlk kitap da Zoey yirmi yıldır tutulduğu yerden kaçmıştır. Ama onu yepyeni bir dünya beklemektedir, çünkü kimdir? ailesi kim hiç birini bilmemektedir. Zoey ilk olarak kendini, geçmişini öğrenmek için araştırma yapmaya başlar. Araştırmaları sonucunda aradığı bilgilerin Füze Sülosun da olabileceğini öğrenir ve oraya gider. Sülo da arkadaşını görür orada ne aradığını neler yaşadığını sorar ve olaylar bundan sonra başlar. Arkadaşının zoey'e anlattıkları olayların bambaşka bir yüzünü ortaya çıkarır. Bu Genç Peri Ticareti dir. Zoey bu olayı çözebilecek mi? Genç Peri Ticareti kimlerin işine yaramaktadır? Arkadaşı ve Zoey diğer kızları da kurtaracak mı? Bu sorunların cevapları ve dahası bu harika kitapta mutlaka okuyun. Ben şimdi serinin son kitabına başlıyorum. Bana bu seriyi tavsiye eden @azuyucokoku kuzuma çok teşekkür ederim. @salonyayinlari @azuyucokoku #joehart #egemenliküçlemesi #sonkız #sonticaret #İlkşehir #neokudum #kitap#kitaptavsiyesi #vuslatınkitapkurtları #1000k #keşfet ##hobimstyle #hobimgruplar #hobi̇mphoto #hobimsunset #hobinizhobimolsun #hobimmizah #hobimmacro #hobimtraveler #hobimnations #hobimbnw #hobimportrait #hobimreels #hobimstyle #hobimphoto #hobimgruplar#hobi̇mphoto @kitapcilginlariokuyor
Son TicaretJoe Hart · Salon Yayınları · 201924 okunma