Yeter amca !!!
Merhabaaa Yine ben yine vukuat .dd Bildirin azgın emmiyi resimag.com/i/dd4cf6e45cf9 @yazizler Amca mamca dedik haddini aşma adam !! resimag.com/i/7ade38196feb Gel istersen mal mısın nesin.
··3 alıntı·
YA HU YARATIK BEN UYGULAMAYA KAYDOLDUĞUM AYDAN BURADA. KAÇ KIZ İLETİ ATTI, ŞİKAYET ETTİ. HEP YORUMLARDA YALKINI BIRAKIP KIZLARA SALDIRDIĞINIZ İÇİN İLETİLER SİLİNDİ ADAM AKLANDI, PAKLANDI AYLARDIR TACİZİNE DEVAM EDİYOR. DM CEVAP VERMEYİN DİYORSUNUZ. EE TAMAM HAKLISINIZ DA MAHLUKUN YORUMLARINI İNCELEDİNİZ Mİ? İKİ KIZ SOHBET EDİYOR ARAYA GİRİP "GENÇLERLE OLMAK GENÇLEŞTİRİR" DİYOR. VE O KIZLARIN DM AYARLARI KAPALI İDİ. KISACA BIRAKIN DM AYARINA MİLLET KENDİ KARAR VERSİN BUNUN YAPTIĞINI BU SEFER BOŞ VERMEYİN. AYRICA @selmavixxx NE DEMİŞ Kİ? SOHBETİNDE BİR YANLIŞ GÖRMÜYORUM. BİR KADIN ERKEĞE CİNSEL RESİM ATTI DİYE BİZ, BİR ERKEK DE CİNSEL RESİM ATTI DİYE TÜM ERKEKLER SAPIK OLMUYOR.
Çok haklısın teşekkür ederim >.<
Olum bu yaşa geldim bir kıza Bi kere bile yazmadım bunlar bu cesareti nerden buluyor amk. Sen yine kurtarmışsın daha da fenaları var. Geçmiş olsun.
Amin diyelim bakalım
Ay ama gerçekten yeter yani sürekli insan yerine koyuyoruz yerinizi yadırgıyorsunuz... Ya biraz adap edep us ya .... Ya biz kadınlar sizden ne çektik yaaa . Sokakta evde okulda toplu taşımada sosyal medyada kitap okuma yerinde bile... Gerçekten etimle tırnağımla iğreniyorum sizlerden ... Sizin gibiler yüzünden ne kızlar babalarına sarılabiliyor ne yolda geçerken etrafı kontrol etmeden yürüyemiyoruz... Gerçekten bıktık sizden ... Anlayın artık bizde yaşamayı hakediyoruz ve taciz edilmek istemiyoruz... Amca dediğimiz insanlarin bizim bedenimiz ile ilgili art niyetini istemiyoruz.... Ya yeter her şeyin nesli tükendi sizin tükenmedi ... Kibarlık efendilik bir yere kadar ama gerçekten şeref yoksunusunuz.... Rezil herif beden yaşın 30 Ama şeref yaşın -30 un altında ... İşte zihinsel engelli olan sizlersiniz otizmli çocuklar değil onlar dünyanın en özel çocukları ve siz zihinsel engellisiniz .... Ve evet her yazana bakmak meselesi değil bu o kız saygı duyup nezaketten cvp verdi diye taciz edilmeye zorunlu değil bu da saçma bir yorum aynı o saatte sokakta ne işi vardı yorumları kadar iğrenç ve yanlış.... Bir kadın da bir kadına bunu yapmasin yalvarırım....😔
6♡
Teşekkür ederim ben bunu yaşadığımda gocunmadım ve paylaştım ama o tazciz etmekle tehtid etti dfgxg sadece gülüyorum yazık kadın bu değil ki....
Bu adam ağır sapık yahu, daha öncede bu tarz tacizlerde bulunmuştu, neden kapatmaz ki bu 1000k bu hesabı. Güvenlik anlamında gerçekten berbatlar.
6♡
Evet kapanmıyor ve ben sinirleniyorum.
Oruçlu değilim ehe bu orosbu amcanın yedi ceddini sikebiliriz aq.( kusura bakma küfür filan ediyorum bu iletinde ama böyle pezevenklere dayanamıyorum.)
söv söv .ddd