2021 11. kitabı
Okunma: 24 Nisan 2021 19:28
Laura Biel, sevgilisi ve iki arkadaşı ile büyüleyici Sicilya'da rüya gibi bir tatile çıkar. Gezilerinin ikinci gününde, yirmi dokuzuncu doğum gününde kaçırılır. Onu kaçıran, Sicilyalı güçlü bir suç ailesinin başı, son derecede yakışıklı genç mafya babası Massimo Torricelli, her ne pahasına olursa olsun Laura’ya sahip olmaya karar vermiştir. Massimo'nun kendine göre nedenleri vardır. Hayatına yapılan bir suikast girişiminde ölümle burun buruna gelmiş ve neredeyse ölmek üzereyken, gözlerinin önünde bir görüntü belirmiştir: Laura’ya çok benzeyen güzel bir kadın. Ölümün eşiğindeyken gördüğü bu kadını bulacağına ve her ne olursa olsun, bu kadının onun olacağına dair kendi kendine söz verir. . Öncelikle editini Ece Ceren Gültepe nın yaptığı çok net belli oluyor bunu belirtmek istiyorum. Ben filmini izlemedim fakat izleyen arkadaşlarım kitabın filmden daha iyi olduğunu söylüyor. Kitabın yetişkinler tarafından okunmasının doğru olacağını söylemeliyim +18 bir kitap. Akıcı ve sürekleyiciydi. Bu tarz kitaplar okumayı sevenlere tavsiye ederim.
365 GünBlanka Lipinska · Theseus Yayınevi · 2021217 okunma