2021 30. kitabı
Serinin 2. Kitabının sonu hüzünlü bitmişti ve 3. Kitabımız da, Cassie’nin bu hüzünde boğulduğu zamanlarla başladı. Yaptığı seçimden pişman değildi ama sonuçlarının ağırlığına katlanamıyordu. Bu yüzden bunlara katlayabileceği tek şeyi yaparak dünyaya iner ve kardeşini aramaya devam eder. Cehennem de ise işler hiç iyi gitmiyordur. Vekil kral da durumu toparlayamaz ne yazık ki ve savaş kaçınılmaz gözükmekte, fakat en büyük düşmanın nereden geleceğini henüz bilemezlerdi . Aidanhell içinde durum bambaşkaydı. Kafası karmakarışık bi şekilde olduğu yerde yaşamaya çalışırken, bir zaman sonra gördükleriyle, içindeki boşluğun sebebinin peşine düşer. Sonunda ise herşey düzeldi sanılırken yeni bir kehanet, daha azılı düşmanlar , üzücü kayıplar, saklanan sırlar ve geçmişin yükü, yine sonunda yıkım mı getirecek ? Peki Var olmaması gerekenin sonu ne olacak? Hepsini okuyup öğreniyoruz sonrasında da böyle ben gibi 4. kitabın peşine düşüyoruz . Evet şimdilik bir serinin daha sonuna geldim . Genel anlamıyla beklediğimden çok daha iyi bir seriydi. Kesinlikle severek okudum .
DirilişR. Gaye Önel · Dokuz Yayınları · 2021657 okunma