Yorumlarınızı bekliyorum
Şiir kitabı önerebilir misiniz? Hoşunuza giden, sizi etkileyen... Şiir kitabı almak istiyorum ama bilmediğim için sizin fikrinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim🤭🤗🙏🏻
Yavuz Bülent Bakiler - Harman Şükrü Erbaş'ın Bütün Şiirler 1,2, 3,4 Ümit Yaşar Oğuzcan Şiir 1 ve 2 Sezai Karakoç Gün doğmadan Haydar Ergülen Zarf, Nar İbrahim Tenekeci' nin kitapları Edip Cansever Sonrası Kalır 1 ve 2 Ülkü Tamer Güneş topla benim için Hasan Ali Toptaş Yalnızlıklar İsmet Özel Erbain Erdem Bayazıt Şiirler Aklıma gelen bunlar:)
Önceki 2 yanıtı göster
İnsallah🙏🏻 hepsine bakacağım🤗🌹
İsmet Özel - Erbain yazmak için koştum ama benden önce yazmışlar :/
Furuğ Ferruhzad- Yeryüzü Ayetleri kitabını alabilirsiniz. Bir diğer önerim ise Özdemir Asaf-Yalnızlık paylaşılmaz kitabı. Her ikisini de çok beğeneceksinizdir, şimdiden iyi okumalar, şiir gibi günler dilerim.☘️🎈
Ümit Yaşar Oğuzcan Aşka Dair Nesirler Sabahattin Ali Bütün Şiirleri Nazım Hikmet Ran 835 Satır
Teşekkür ederim öneriniz için🙏🏻🌼
Bu yorum görüntülenemiyor
Daha önce okumadım ama çok defa önerildi, bir gün romanlar biter de şiire başlarsam diye hep ilk sıramda yer alır. Cemal Süreyya " Sevda Sözleri".
Bende yeni başlıcam şiire merak sardım🤭 Teşekkür ederim öneriniz için🙏🏻🌼
Ah'lar Ağacı Belki Yine Gelirim Otların Uğultusu Altında Keyifli okumalar şimdiden ☺️🌿
Önceki 3 yanıtı göster
Teşekkür ederim🙏🏻 @Mesrur2712