—— —— —— —— ——
Yaşamak için sayılı günleri kalan ama buna rağmen yaşama sevinciyle dolu olan kanser hastası bir kızın, hayattan ümidini kesen Baran ile bir şekilde karşılaşıp ölmeden önce yapılacaklar listesindeki maddeleri gerçekleştirmelerini okuyoruz diyebilirim.
—— —— —— —— ——
Kitabın adının "Bu Gün Adımı Sen Koy" olması çok çok hoşuma giden bişeydi. Konuda da yazdığım gibi ana karakterin ismini kitabın sonlarına doğru öğreniyoruz, ve kitapta kızımızın adı her gün farklı oluyor. Kitabı okurken ben de her gün farklı bir kişilikte olmayı, farklı maceralara atılmak istedim. Kitabın yazım dili 00:00'a göre biraz daha az akıcıydı, 00:00 kitabını ben bu kitaba göre daha hızlı bitirmiştim (ve 00:00 bu kitaptan daha kalın). Yavaş okumamın sebebinin betimlemelerden dolayı düşünüyorum çünkü bana çok fazla betimleme var gibi geldi ama karakterler ve kurgu genel olarak çok iyi olduğu için bunun önüne geçti. Bir şey daha söylemek istiyorum; her bölüm başında bazı şarkılar önerilmişti ve benden tavsiye, eğer kitabı okuyacaksanız o şarkıları dinlemeyi unutmayın çünkü o kadar uyumluydu ki... Çok hoşuma gitti gerçekten. Her Nagi kitabında olduğu gibi size çok fazla şey katacağına inandığım mükemmel bir kitaptı, kesinlikle rafınızda durması gerekenlerden.
—— —— —— —— ——
instagram blog hesabımdaki gönderiye ulaşmak için;
instagram.com/p/COLA1Cnpp2I