Herkes kankasını bir kelime ile anlatsın desem..?
Anket
Üzgünüm hayır üzgün değilim Deli Gerizekalı Her boka gülen Cevap vermeyen Her boka küsen Beni sinir eden Allah belanızi versin lan
https://1000kitap.com/Livva Bademli Kurabiyem https://1000kitap.com/Ofbisus Canemın ƉĪşĪ 乃ŌƵ₭ŪṜŦ 乃öṜŦĒçĪ₦ĒƉĪşĪ 乃ŌƵ₭ŪṜŦ 乃öṜŦĒçĪ₦Ē Gulamın Sultan bedirSultan bedir Vişneli dondurmam @MiraculousChatNoir Fındıklı kurabiyem https://1000kitap.com/idil36 Islak kekim @Merveemm07 Canom LORD of SHADOWSLORD of SHADOWS Şirinlik abidem Prènsès Eła`Prènsès Eła` Güzel gözlüm @space_in_space Uzaylı Eko'm Ebru NurEbru Nur Bir tanem ɢɛƈɛ ʍǟʋɨşɨɢɛƈɛ ʍǟʋɨşɨ Mavişim @_ruhsuz Güzelim @yakamoz_derler_bana Brom diladila Dilo'şş Defne ŞenerDefne Şener Fıstığım Mustafa Kerem AydınMustafa Kerem Aydın Çikolatalı Dondurmam Elşad VəliyevElşad Vəliyev Şirineeeeee @Blimy53 Deli zekalı Rüყαʅαɾԃα BυʅυşυɾυzRüყαʅαɾԃα Bυʅυşυɾυz Caneeeyyy @themervew Egolu ama sefyom @sirin_qizz Şirinemmmmmmmm @Bosver_Be_Aga Guzum
Tuğçe ayTuğçe ay (xatunum) https://1000kitap.com/sirinhatunnn (uyuz bir o kadar masum) https://1000kitap.com/damla_s28 (sarı civcivim) https://1000kitap.com/yeni_bir_hayatt (can dostum) KevseraqKevseraq (bts delim) SILA ÇELİKSILA ÇELİK (konuşmadık ama seviyorum ) https://1000kitap.com/delikiz2 (Deli deliye demiş sen delimisin diye)😁😁 https://1000kitap.com/Guulllll (can kankam)
Tam bir kelimeyle anlatırsam "DÜŞÜNCELİ" https://1000kitap.com/_darknight
Bu yorum görüntülenemiyor