·368 syf.····Okunma: 29 Nisan 2021 04:29 Kitabı okumaya başlar başlamaz isim karanlığıyla karşılaşacağınız, kalabalık insanların gereksiz hayat ayrıntılarıyla dolu, içinde her tür tuhaf ilişkinin bulunduğu bir kitap. Polisiyeden çok dedikoduya yer vermiş. Bazı yerleri okurken sırf sayfa çok olsun diye bu cümleyi yazmış diyorsunuz. Yasanılan duyguları yansıtmak için kullandığı kelimeler iğreti durmuş. Eserde okurun duygularina bırakılması gereken yerlere yazar kendi kelimelerini ekleyerek tiksindirmiş resmen. Doğan kitap berbat bir şekilde kelime, harf, çeviri hatalarıyla dolu bir basım sürmüş ki hiç yakıştıramadım. Okurken bitmedi gitti dediğim bir eser oldu. İnsan ilişkilerindeki uç noktaların hepsini tek bir kitaba yaymaya çalışması ise son derece anlamsız ve kalabalık olmuş. Bana zaman kaybi gibi geldi. Polisiye sevenlerin Tomas Harris, Greange okumalarını şahsen tavsiye ederim. Bana gelince bu yazarın farklı bir kitabını daha almışım kampanyadaydılar. Bir ara onu da okuyacağım ne yazık ki. Bakalım o nasılmış.