Uluslararası Bir Aşk Hikayesi yazarın olduğum ilk kitabı oldu ve ilk söyleyeceğim şey bayıldığım.
Yakışıklı ve Çapkın iş adamı Andreas Ivanov, aşk, sevgililik, evlilik ve bağlılık gibi duygulara yer vermiyordu hayatında taki babasının ona verdiği iş ile Türkiyeden gelen iş ortaklarını karşılamaya gittiğinde hayatında hiç beklemediği anlar yaşar.
İlk görüşte etkilenir Başarılı Türk iş kadını Yasemin Ünal'dan. Jasmin'inden. Ondan ne aklını nede kalbini alabilir. Yalnız bir sorun vardır yakın arkadaşı Jack'e sıkça gülümsemesini gösteren güzel Jasmin kendisine aşırı soğuktur. Nedeni bilmediği şekilde. Tabi bunun nedenini daha sonra öğreniyoruz. Ahh Yasemin ne de güzel sürdürüyor öyle. Bayıldım ama üzüldüm de Andreas'çığıma.
Yasemin geçmişten tanıyor ama Adreas bu karşılaşmayı hatırlamıyor. Andreas'ın o çabalayan halleri, Yasemin'i etkilemek için yaptıklarını, sürünmelerini okumak o kadar keyifliydiki. Ahh romantik tarafım sırıtmaktan kendini alamadı. Değişimi, hem Yasemine hemde işlere karşı..
Yasemin gerçekten beni etkileyen biri oldu, inatçı, güçlü, dik, başarılı ve zeki bir kadındı ve bunu her an belli ediyordu. Andreas ise onunla tanıştığından itibaren asıl Andreas olmuştu. Eğlenceli, yakışıklı, Aşık halleride çapkın halleride çok güzel olan bir adamdı. Valla beni de bir güzel aşık etti kendine. Birlikte gezdikleri zamanları okumak, onlarla birlikte Rusyayı gezmek, Yasemini etkilemek için yaptığı tüm o şeyler.. Ahh Andreas'a düşmeyen de..
Aşk ki tarafı da ele geçirirken her şey güzel mi gidecekti.. Bazı geçmişten (çokta geçmiş değil) gelen kişiler, ayrılığın girmesine neden oldu çiftimizin..ama aşk.. Biri aşk olduğunu söyeleyemedi, biri iki kelimeyi istedi.. Ahh üzücü anlar, Aşkın acısı ile savrulan anlar. Hadi be Andreas hadi be diye diye, yapma Yasemin yapma diye diye okuduğum kısımlar oldu.
Rusyadan, Türkiyede uzanan tutkulu, vazgeçilemeyen bir aşk..
Zeynep ile Andreas'ın ortak olmaları, Jack ile Zeynep'i geçmişleri.. Hepsi merak ve heyecan ile okudum.
Zeynep, Jack ve Selim üçlüsünü daha çok okumak ve geleceklerini bilmek isterdim. Biraz Birkan'ı da okumak isterdim.
Ve bir sevdiğim detay babasının ne olursa olsun Andreas'a inanması, inanmak istemesi, inanması..
Büyük bir sırıtma ile kapattım kitabı. Yazarın okuduğum ilk kitabını gerçekten sevdim, diğer kitaplarına da şans vereceğim. Akıcı bir kalemi var. Bitene dek AndYas çiftimden ayrılamadım.
Bazı kısımları yetişkin sahneleri içerdiğinden belli yaştakilerin okumasını tavsiye ederim.
Size severek tavsiye edebileceğim eğlenceli, romantik bir kitap.