···Okunma: 01 Mayıs 2021 15:09 Selamm. Bugün çok güzel bir kitabın incelemesini yazıyorum. Bu kitabı okurken gerçekten bilim kurgunun evrim geçirdiğini göreceksiniz. Gerçekten çok akıcı bir kitaptı. Sayfa sayısı gözünüzü korkutmasın, gerçekten o kadar ilginç ki devamını öğrenmek için çıldırıyorsunuz. Bazı yorumlara baktım, anlaşılmaz bir kitap olduğu söyleniyor. Ama bence Gemina'nın sonuna doğru sadece biraz anlamak zorlaşıyor. Yoksa hiçbir sıkıntı yok. Bir de gezegen veya uzay gemisi gibi araçların ismini aklınızda tutmanıza gerçekten hiç gerek yok. Sırası geldiğinde zaten neyin ne olduğunu öğreniyorsunuz. O isimleri kitabın başından bilmenize gerek yok yani. Bu, sizin okuma hevesinizi tamamen götürür.
Kitabın tek sıkıntısı vardı. O da çok fazla küfür koyulması, her ne kadar sansürlü olsa da bu, insanın dikkatini çekiyor ve bir süre sonra rahatsızlık vermeye başlıyor. Ve orada sansür olması o küfürün orada olmadığı anlamına da gelmiyor. Aynı zamanda uygunsuz konuşmalar da geçiyor ama çok da önemli değil. Üzerinde durulmuyor yani.
Demek istediğim, tek sıkıntı küfürlerdi, onun dışında bir sorun göremedim ben. Keyif alarak, eğlenerek okuyabileceğinizi düşünüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir:)