Gönderi

“ eli çenesinde yukarı bakarak düşünen “ emoji
Profilde “Kitaplar” kısmına eklenen “Dergi”ler, okunan sayısına dahil olmasa sence bu kadar paylaşım yapılıp, takip edilir miydi TamerikaTamerika ?
·
116 Gösterim
3 Yorum
Ben bu güne kadar kimsenin okuma sayısına bakmadım bı insanin okuduklarindan neler kaptığı yada o kitapların ona ne kattığını yaptığı alintilardan anlayabiliyorsun. "Yürüyerek uzaklaştı yanımdan" gibi bı alıntı paylaşan biri kaç kitap okumuş kaçı dergi ne farkeder ki ☺️
Efendim bazen bana komik gelen alıntılar yapıyorum şahsen!İlla alıntılarda varoluşsal bilgilendirme mi yapmak gerekiyor?Ne gerek var bu kadar kasılmaya yahu?
Aslına bakarsanız ben de dergilerin eklenmesini doğru bulmuyorum. Bugüne kadar birçok dergiyi (Kafkaokur, Ot, Masa, Kafa, Bavul...) takip edip okuyan biri olarak hiçbir sayısını buraya eklemedim. Dergi okumak, bizi bir kitap okumak gibi diğerlerinin üstüne çıkarmaz bence ama dergilerin bilgi açısından yoğun olduğu ve çok şey öğrendiğimiz de bir gerçek. Sadece okuduğu kitap sayısında dergi görmek bana mantıklı gelmiyor. Belki dergi kategorisi eklenebilir :))
Mihman
Gönderi Sahibi
👍🏼 çok iyi hem de
Bu yorum görüntülenemiyor
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.