عندما يتخلى عنك الجميع بدون اية أسباب عندما يشعرك أقربهم إليك بأنه لايريدك او عندما تكون انت من تهتم له فقط الى ان تصل لمرحله تسأل نفسك بها ، لماذا انا فقط من اهتم !؟ وهو لايشعرني بأي اهتمام عندما تذهب لتطمئن عليه يجرحك برده البارد قائلاً : ماذا تريد مني ! ! تصل لمرحلة فقط تقول لنفسك لاأحد يستحق ان كنت أعطي اهتمام وانت لا فقط لكي لااخسرك لاكن الان سأقول من يريدني لن يشعرني بما تشعرني انت فلا يهمني بقائك او رحيلك انا سأصبح لنفسي كل شي ،، انا مكتفيه بنفسي . لم أكن اريد ان يحصل ولكن حصل ، لم أكن اريد ان يأتي يوم اراك بعيداً عني أحتاجك بجانبي لكن لا أستطيع ان اقول" لكن جعلت ذالك التبلد بي ! ، لم اتخيل بيوم ان يكون انت من تفعل ولكن للأسف' ايقنت حقاً ان الكل يتغير .
Hevî dûr xeyal kûrîn
Herkes seni sebepsiz yere terk ettiğinde Sana yakın olanlar seni istemediklerini hissettiğinde Ya da sadece umursadığında Kendine sor , Neden umursayan tek kişi benim!? İlgi hissetmiyorum Gittiğinizde kontrol edin Sana dedi ki: Benden ne istiyorsun! ! Kendinize kimsenin bunu hak etmediğini söylediğiniz noktaya ulaştınız Öyleyse dikkat et ve seni kaybetme Ama şimdi söyleyeceğim kim beni istiyorsa bana bu şekilde hissettirmeyecek Hayatta kalmam ya da ayrılmam umrumda değil Kendime her şey olacağım Kendimden memnunum . . . . . . Bunun olmasını istemedim ama oldu Seni benden uzakta görmek için günün gelmesini istemedim Sana yanımda ihtiyacım var ama söyleyemem Çünkü benden sıkıldın! , Asla senin olmayı hayal etmedim Ama maalesef ' Herkesin değişeceğini gerçekten biliyordum.