N'aciz'ane...
Ay-misali işte... Mazur görün bazı günler yansıyan karamsarlık, küskünlük ve kederi!... Hayatın hengamesinde kaybolurken, gecenin karanlığına dahi ışıl ışıl parlayan gözlerle, neşeyle gülümseyen, Sancılı bir gecenin ardından pırıl pırıl bir sabaha yürekten inanıp, doğacak yeni umutları dua dua bekleyen bir ACZ'e... Fıtratı sevgi ile yoğrulmuş, merhamet yağmurunda ıslanmış, yüreğinde vefaya yer vermiş bir zümre!... Güneş kadar acımasız değil!.. Fazla maruz kalınca kötü kadar iyiyi, çirkin kadar güzeli de yakmaz öyle. Herkese eşit ışık saçar ; Ne gözleri kamaştırır, ne de ışığından mahrum eder. Karanlığa yenik düşmüş ne varsa; İyi, kötü demeden, güzel, çirkin ayırt etmeden karanlığın üzerine doğar. Gönül perdesi açık olan, sadrının kapısını aralayan her kim olursa yüreğine doğar ve yüreğinin derinliklerine dokunur!... Arada küsüp gitse de, darılıp karanlığa bürünsede, her şeyi unutur ve yeniden tekrar, tekrar doğar. Cisminden tek, bir kare olmasada, İsminden taşıdığı bir parçası, şahsiyetini tam anlamıyla ifade edemese de bir nebze olsa karekterinin yansıdığı bir profili var!... Dedim ya “ (... Ay ) misali ” işte!... Kısaca ; gördüğünüz, anladığınız, hissettiğiniz kadar!. ...@ay_misali, Üç Nokta Aşk'tır ... Gizli Özne youtu.be/R33dphL3nn4
1 +1'leme