Unuttuğum varsa mezarımın başına gelip söylesin Cinlerim Yazar !!
🪄🥨 $ @beyza_044 @mertiniz82 Burak Erkan Mustafa Azat @koktey @lovee_ @Ayla3550 Ruhlarımız Birlikte.. @Sinanxq @Barancuk mewhmet @gerizeq @XmelekkX Ardağ Caner @Efe_cik `Berk Yağız Enes @Ege_kiyisi @mehmetcmm @Mavicuk @Mavicukk @sessizol_amk @Buseisteaq Mirac @Seniunutamadm Bella Alex @MorViolet_ @Mezarliktaki_cicek @Baris_tan @xRomeoX @bendebilmiyorumkii (ölmeden önce bana lahmacuğn al) Astroloji @_duygusuz_0 @Demirr7 @veyselkarakaya Furkan @pffsanane küçükşeytan @delietmeyinulen Caner Cağnn √ @Muratdiyebiliyorum @Serserisokaklar ( Asiye) @Umaygeldu popiğ Aşkım ( Eski yenge ) Ozan (puahhaha snjs) Ümran Taşlı Gökyüzüm❤ İbrahim Tetik @tolga2345 Furkan Kaanaq @OmerIste @Buseisteaq @CerenxE batur alp @_xkimsesizz_ ( Nur Benim ) †BAY ZEBAN݆ ( Öleceğim için bak bana torpil yap nöbet tutma muhtemelen Cehennem'e gidçem torpil yap lan yengeyle) jszh ( Yenge torpil) @pffffffffffffffff ( sana sew bulamadım sjsj ) Sanem @0semaa `Bᴇʀᴋᴀʏ (hmm.d) @idilduru ( sende gel hadi ya) Z Mert Aalan Erya BerkSavaş ( RT yapmıom olm sen yap) emir körpe ! Özel geberme nedenini biliyo shwkns ölecekken bile gülmek müq ruh hastası mıyım lan snjksms Bay Serseri oyunuma ortak olduğun için sağol kankam 🙂 Enes şifre aynı asistan nsjka Özgür Deniz Cellat bu gerçek Cellat ❤🙂 Uzay Uzay'a götürcen olm beni ha nsnjsk Ama varya Ruhlarımız Birlikte.. bunun yeri bir başka ♡ Helvam cevizli sksk
İkos
La yalanını s*im @G_a_l_a_t_a_s_a_r_a_y yorum yapmamıştın
Yalan söylemiyorum yorum yapmadım ama bildirimleri açtım görüyorum bildirimler geliyor
letgoda araba satıyor gibi olmuş lkjhbgvfcx
kıujyhgtrfd
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BEN PAZAR GÜNÜ AMELİYATA GİRCEM DUA EDİN BANA BU YÜZDEN HAFTAYA GİREMİCEM 1 HAFTA ONA GÖRE EBRAAAAAAAAAAAR AŞKIM EBENİ EN HIZLI Bİ ŞEKİLDE PAZAR GÜNÜNE KADAR GÖNDER SİKÇEM NEYSE BB CVLCŞİLVŞİ
SAOL HASOM
Yağız 16 yaşında 9. Sınıf fen lisesinde okuyor. İstanbul'da yaşıyor. Bu kadar .d
Oooo
İkos
Ebrar seni Eyfel Kulesi'ne oturtur sütüne anneni babanı ebeni ekleyip s*erim tefal ütüsünün altına karar seni dümdüz yaparım Mars'a yollayıp uzaylı'lara s*tiririm ebeni a*ına birşey yaparım sg
HADE BB DUA EDİN MERAK ETMEYİN GELDİĞİM AN HEPİNİZİN BİLDİRİMLERİNİ SİKÇEM
.... Ve bir zamanlar kitap sitesi olan platform esra erol ile sevgili bulma sitesine dönüşmüştü.
🤲🏻