Gönderi

Anlamıyorum yasin ve fetih suresi kampanyaları başlatmışlar. Milyonlarca yasin okununca ne olacak gerçekten çok merak ediyorum. İsrail askerleri tek tek düşüp ölecek mi? Bi de yasin ne alaka, gerçekten ne alaka?
··
46 Gösterim
21 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
kanka okunan dualar ebabil olup askerlerin üzerine pisliyormuş. benden duymuş olma
anlıyorum
Senin bu iletinle tüm müslümanlarda kafalarını taşlara vuracaktı zaten
Ikarus
Gönderi Sahibi
İletiyi nerelere çektiğinizi gerçekten şaşarak okuyorum.
"Müslümanlar dışında herkes ölsün" diyenlere sinirlenip dua edenleri linçliyorsunuz, farkındasınızdır umarım. Fikirlerini söyleyenlere "dinci bu" diyerek tepki vermeniz de ayrı komikti, iyi geceler.
Ikarus
Gönderi Sahibi
Kimin kendini kandırdığı ortada, kendimle çeliştiğim cümlelerimin olduğunu da düşünmüyorum.
E şimdi ben sana ne diyeyimim ki ey bire gafil senin inancın yok ise olanlardan sana ne ki... Artık lütfen şu saçma sapan dikat çekme olaylarından vazgeçin ya bu nedir bıktık ya sizin derdiniz ne dünyanız bitttmis zaten bide ahiretinizi yakmayın ya... Öyle bi gün gelecek ki ben sizi çok merak ederim o gün Allah-u telâ karşısında bugün ki yaptıklarınızın sualini nasıl vereceksiniz.
Ikarus
Gönderi Sahibi
Senin kadar olmasa da (:
Ikarus
Gönderi Sahibi
Dinciler hakaret etmeden konuşamıyor galiba (: