2021 24. kitabı
Handan babasının isteği ve yıllar önce verdiği bir söz nedeniyle hiç tanımadığı bir adamla evlenmek zorundadır. Yavuz Selim yıllardır kendisine aşılanan bir söz üzerine inşaa edilecek bu evliliğe bir türlü sıcak bakamamaktadır. Bir gün evleneceği kızı görmek için okuluna gitmiştir. Handan'ı gördükten bir süre sonra onu takip etmeye, onun her hareketini ezberlemeye başlamıştır. Ve evlilik fikri ona sıcak gelmiştir. Handan zorlamalarla yola gelecek veya söz dinleyecek bir insan değildir. Bu sebepten bir oyun kurarlar. (ki bu oyunu size asla söylemem) Handan  Yavuz Selim ile evlenir. Kocasından nefret eder ve onun sesine dahi tahammülü yoktur. Kendisine kurulan oyunu kısa sürede öğrenir ve  öğrendikten sonra aslında kendisi kabul etmese dahi kalbi artık Yavuz Selim'e aittir. Ama ne gururunu, ne de bu yalancı adamı asla affedemez. Yavuz Selim'in hiçbir suçu olmamasına rağmen sadece bekler, karısının, aşık olduğu kadının kendisine geri döneceği günü bekler. Tüm bunlar yaşanırken Handan'ın babası vefat eder ve ardından üvey annesi Zübeyde ve üvey kız kardeşi Filiz şirkete yerleşmeye çalışır. Bu cenaze sürecinde yıllardır kendisine aşık olan kuzeni yurt dışından dönmüştür. Ve Selçuk haddini aşarak onu sıkıştırmaya başlamıştır. Handan tüm bu olanlardan yorgundur, yanındaysa en büyük destekçisi yakın arkadaşları Damla ve Elif vardır. Handan ne kadar sadece kendisinin acı çektiğini düşünse de Yavuz Selim'de diğer tarafta Taha ve İlhan'a dert yanmaktadır. Acı, gözyaşı, yalan ve gurur. Hepsi aşkı var eden ve aynı zamanda içten içe yok eden şeylerdi. Handan ve Yavuz Selim mutlu olmayı başabilecekler mi? Bu sorunun cevabını okuduktan sonra öğreneceksiniz
Deli MaviAslı Genç Gürışık · Parola Yayınları · 2018265 okunma