Merhaba sevgili okurlar, bugün Yeşilin Kızı Anne’in Ren Yayınlarından üçüncü kitabıyla karşınızdayım. Bu kitabı da çok beğendiğimi söylemeliyim. Yazar bu kitapta da dilini korumuş, kurguda ve karakterlerde büyük değişimlere gitmemişti. Aynı zamanda üniversiteye gittiğinde karşılaştığımız yeni karakterleri ben çok sevdim. Üniversitede yaşadığı olaylar ve Anne’in çalışma arzusu bizi hem üniversiteye hem de çalışmaya özendiriyordu açıkçası. Bana göre bu kitap diğer seri kitapları da göz önüne alırsak en güzel kitaptı. Özellikle de sonu benim için mükemmel bitti. Şimdi gelelim konusuna… Ana karakterimiz Anne çocukluğunu geride bırakmış ve üniversiteye başlamıştır. Eski arkadaşı Prissy ve orada tanıştığı uçarı yeni arkadaşı Philippa ile sürprizlerle dolu bir hayatı keşfe çıkar. Anne kalbini beklenmedik bir kara kediye kaptırırken Gilbert’ın da onun kalbini çalmaya çalıştığının farkında değildir. Çok güzel bir kitaptı. Benim için tam tadında bittiği için serinin devamını almayı düşünmüyorum ama siz merak ediyorsanız alın, bence hayal kırıklığı yaşamazsınız. Okumanızı öneririm. Kitapla kalın <3