2021 29. kitabı
Okunma: 10 Mayıs 2021 23:07
Kitabın asıl kahramanı olan Aiden Bishop, nerede ve kim olduğunu bilmeden bir ormanda uyanır ve gördüğü ilk eve yardım aramak için girer. Ama o ev onu bir döngü içine hapsetmiştir. Orada olmasının bir sebebi vardır. O gece evin kızı olan Evelyn öldürülecek ve katilinin kim olduğunu bulması gerekmektedir. Her gün farklı bedenlerde uyanıp aynı günü yaşamakta ve her günün sonunda Evelyn ölmektedir. Fakat sahip olduğu günler sekiz günle sınırlıdır. Katilin kim olduğunu bulamadığı takdirde hafızasını kaybetmiş şekilde tekrar o ormanda uyanacak ve her şey en baştan başlayacak. Cinayete her ne kadar engel olmaya çalışsa da Evelyn'in ölümünün önüne geçemez. Aiden bu döngüyü çok kez yaşamış ve katili bulmaya en çok yaklaştığı döngünün içindedir. Döngüdense sadece bir kişi kurtulup gerçek hayatına dönebilecek. Fakat Aiden yalnız kurtulmak istememektedir. Uyandığında aklına ilk gelen ismin sahibi, Anna'yı da o döngüden kurtarmak ister. Her gün yaşadığı farklı karakterler ve o karakterin sahip olduğu özellikler sayesinde katili bulmaya biraz daha yaklaşmaktadır. Kitabı okurken bende kendimi Aiden ile aynı maceranın içinde gibi hissettim. Her sayfa da ettiğim tahminler altüst oldu ve sonundaysa hiç beklemediğim bir şekilde bitti. Kesinlikle gizem severlere önerilebilecek bir kitap. Keyifli okumalar dilerim. ~
Evelyn Hardcastle’ın Yedi ÖlümüStuart Turton · İthaki Yayınları · 20201,466 okunma