2021 68. kitabı
İyi günler sizlere @azuyucokoku kuzumun tavsiyesiyle okuduğumuz @salonyayinlari kitaplarından #egemenliküçlemesi serisinin son kitabı #İlkşehir ile geldim. Daha önceki #sonkız ve #İlkşehir kitabında Zoey kızların esir tutulduğu ve akibetleri belli olmayan merkezden kaçmış gerçeklerin peşine düşmüştü. Bir yandan da ailesini aramıştı. #İlkşehir kitabında da Zoey'i bir süpriz beklemektedir, hamile olduğunu öğrenmiştir üstelik de kız olacaktır ama buna inanmaz çünkü ona bir görsel gönderilmiştir tabiki gerçekleri öğrenmek için Zoey yine yollara düşer ve Sın, Amerika lehri Seattle doğru yola çıkar burada dna yaptıracak ve çocuğun onun olup olmadığını öğrenecektir. Bir yandan da sevgilisini kurtarmak üçğn uğraşmaktadır ama bu sefer yaptığı araştırma onın da sonunu getirecek kadar tehlikelidir. Zoey gerçeklere ulaşacak mı? Bebek gerçekten onun mu! Dünya bu ticaretten kurtulacak mı? Zoey hayatta kaluo diper kızları da kurtaracak mı? Bu sorunların cevapları ve dahası bu harika kitapta mutlaka okuyun derim. Son sayfasına kadar aksiyon, heyecan, maceranın bitmediği bu seriyi mutlaka okuyun derim. Almak isteyen @kitapmatikcomtr d3n temin edilebilir @salonyayinlari @azuyucokoku #egemenliküçlemesi #neokudum #kitap#kitaptavsiyesi #vuslatınkitapkurtları#1000k #hobimgruplar #hobi̇mphoto#hobimsunset #hobimstyle #hobimreels #hobimbnw #hobimportrait #hobimmizah #hobimmacro #hobimtraveler #hobimnations #hobimbnw hobinizhobimolsun #fantastikbilimkurgu
İlk ŞehirJoe Hart · Salon Yayınları · 202122 okunma