2021 19. kitabı
Okunma: 08 Mayıs 2021 10:40
Ayhan Ün Kadın Erkek Savaşı Zamanlarında Bunu benden isteme karanlık ruh, kimsenin canını almamı dileme, acı bu aciz günahkâra.Yapamam can alamam intikam dahi olsa günahların en büyüğüdür cana kıyma. İşlenen günah, verilen kayıp, ruhunda açılan derin yara... Tüm hepsi duyduğu nefretin, intikam tutkusunun altında ezildi. Yağmur damlaları pencere camına vurup çizgiler halinde aşağı süzülüyordu. Duvara sıçramış kan damlalarının süzüldüğü gibi anlamsız ve amaçsız görünen oysa ne anlamlar barındıran. Herkese merhaba harika bir grupla @birkitap_50 moderatörlüğünde @haimeli123 @baygu_selda @sayfalardaki.gul Sely Ert Vuslat teki @demetin_kitap_tutkusu @zeynep_the_book_reader @okuyananne__zehra_35_09 ile beraber @un_ayhan Yazarımızın @velespityayinlari'ndan çıkan Kadın Erkek Savaşı Zamanlarında kitabını okuduk. Kitabın konusundan kısaca bahsedeyim Hindistan'da gizemli bir güç tarafından ele geçirilen kadınlar, yavaş yavaş bütün dünyaya yayılmasıyla her geçen gün daha da tehlikeli bir hal almaya ve kadınlar harekatı adı altında erkekleri katletmeye başlarlar ve durdurulması imkansız bir güç haline gelirler. Rainer ve ailesi de bu gizemli güç tarafından hiç beklemedikleri bir anda ele geçirilmesiyle büyük felaket başlar. Rainer'i bekleyen büyük olay nedir? Dünyadaki bütün erkekler ve Rainer bu olaydan kurtulabilecek mi? Büyük kadın harekatı bir son bulacak mı? Bütün sorularınızın cevabını ve daha fazlasını kitabı okuyarak bulabilirsiniz. Efsane bir kitap okudum, aslında kitapla ilgili anlatacak o kadar çok şey var ki ama spoi vermek istemediğim için anlatamıyorum. Kitabın konusu ve yazarın anlatımı çok güzel bazı kelimeler biraz fazla uzatılmış ama kitabın akıcılığını kesinlikle bozmamış ve benim gibi fantastik severler için ayrı bir hava katmış diyebilirim. Okuyucunun beklentilerini fazla fazla karşılayan efsane bir kitap olmuş gerçekten herkese tavsiye ederim, emeğinize sağlık yazarım kaleminiz daim olsun. Yeni yorumlarda görüşmek dileğiyle kitapla ve sevgiyle kalın #okudumbitti #kitapyorumu #bookstagramturkiye #kesfetteyiz #keşfet #kitapkurdu #kitaptavsiyesi #velespityayınları
Kadın Erkek Savaşı ZamanlarındaAyhan Ün · Velespit Yayınları · 202012 okunma