Av Serisi/ Çaylak - M. Rise (Mürvet Kıbrıslıgil)
2021 26. kitabı
Okunma: 28 Nisan 2021 14:23
—— —— —— —— —— *Çaylak kitabı Av Serisi'nin 2. kitabı olduğundan 1. kitap yani Av'ı okumayanlar için spoiler olmaması adına konudan bahsetmeyeceğim, bakmak isterseniz Av yorumuma profilimden bakarak serinin konusu hakkında genel bir bilgiye sahip olabilirisiniz .* —— —— —— —— —— İlk kitaba kıyasla bu kitap kesinlikle hem dil hem olaylar konusundan çok çok daha iyiydi. En az birinci kitap kadar akıcıydı (her ne kadar serinin 2. kitabı olsa da). Kurguya ve karakterlere biraz daha alıştım bu kitapta. Yazarın Av Serisi'nden başka kitabını okumasamda fantastik yazmakta çok başarılı olduğunu düşünüyorum, Türk olmasına rağmen. Fantastiğin yanında dostuk ve sevginin de çok güzel hissettirildiği, aktarıldığı bir kitaptı. 1. Kitaba göre daha fazla fantastiğin olduğu, daha farklı türlerin ve olayların olduğu bir kitaptı. Çok fazla karakterin olmasına rağmen hemen hemen hepsinin ağzından okuduğumuz için hepsiyle çok kolayca bağlanabildim. Fantastik sevenlerin kesinlikle okumanısını tavsiye ederim. —— —— —— —— —— Instagram blog hesabımdaki gönderiye ulaşmak için; instagram.com/p/COpwc2ZJ3zA —— —— —— —— ——
ÇaylakM. Rise · Ephesus Yayınları · 20202,153 okunma