2021 50. kitabı
Okunma: 16 Mayıs 2021 00:23
"Ah Inej bu arada," demişti Kaz salondan çıkarlarken. "sakın bir daha yanıma gizlice yaklaşma." İşin asli şuydu ki o zamandan bu yana Kaz'a defalarca gizlice yaklaşmaya çalışmıştı. Asla başaramamıştı. Kaz Inej'i bir kez gördükten sonra onu nasıl göreceğini öğrenmişti adeta. Herkese merhaba! Grisha evrenini herkes az çok biliyor artık, Gölge ve Kemik dizisi sayesinde bu evreni daha detaylı bir şekilde tanımış olduk. Seriyi okumuş biri olarak şunu belirtmeliyim ki bir okuyucu olarak hayal ettiğimiz dünyayı izlemek beni çok etkiledi. Hayran kaldım, her şey tam olarak hayal ettiğim gibi olmuştu ⚔ Kargalar Meclisi serisi dizinin içerisine dahil olan bir diğer seri fakat fazla detaylı bir şekilde anlatılmadı, bu seriyi aslında hep okumak istiyordum ama elim varmıyordu nedense. Diziyi izleyip karakterleri tanıyınca bir şans vermek istedim ⚔ Sonuç olarak hayran kaldım! Kargalar Meclisi serisi şuanda bana göre Gölge ve Kemik'ten bir tık daha iyi. Her sayfayı ayrı bir heyecan ve merakla okudum. Kaz ve Döküntüler ekibi bir görev nedeniyle tehlikeli bir işle karşı karşıya kalırlar. Bunun sorumlusu tabiki de Kaz'dır çünkü Kaz'ın kruge sevdası benim kahve sevdam ile eş değer neredeyse Kitapta göreve çıktıkları kısımları büyük bir heyecanla okudum, sanki okumadım bire bir izledim. Acaba şunu yapabilecekler mi, burası neden böyle oldu, Kaz nereye gitti, Nina oradan kaçabilecek mi diye düşünmekten tansiyonum ufacık çıkmış olabilir ⚔ Ben çok çok severek okudum, kitabın sonunda Inej'in başına gelenlerden ötürü direk ikinci kitaba geçtim. Bence Gölge ve Kemik serisinden önce bu Seriyi okuyabilirsiniz, eminim daha çok seveceksiniz
Kargalar MeclisiLeigh Bardugo · Novella Dinamik Yayınları · 20164,570 okunma