Puan vermedi·512 syf.··Beğendi
···Okunma: 16 Mayıs 2021 03:00 Serilerin ilk kitabı haricinde diğer kitaplarının konusundan bahsetmeyi sağlıklı bulmuyorum çünkü çok büyük spoiler yiyebilirsiniz. O yüzden konusunu yazmak yerine direk yorumuma geçeceğim.
Kırmızı Başlıklı Kız serisini o kadar seviyorum ki serinin son çıkan kitabını (Saklı Miras) kendime acil çıkış kapısı kitabı olarak ayırdım. Olur da RS (okuyamama durumu) ye girersem bu kitap sayesinde çıkayım diye ama ne yazık ki beni RS den çıkaran kitap Saklı Miras değil Paramparça Prens oldu
Kitaptaki her bir karakter ince ince işlenmiş, özellikle de yan karakterler... Esas kızımız Ada'yı ve onun o vahşi tarzını çok sevsem de bu kitapta artık sıtkım sıyrıldı. Etrafındaki herkes genellikle ilk kendini düşünse de Ada'nın sürekli başkaları için kendini feda etme hevesinden sıkıldım. Son kitapta Ada'yı biraz daha bencil görmek istiyorum açıkçası.
Kitapta o kadar fazla olay var ki bir ara kafam karıştı. İlk önce bir cinayet işlendi. O neden işlendi diye düşünürken Ada ne oldukları belirsiz bir grup tarafından alıkonuldu. Neden alıkonuldu derken hop öldü sandığımız bir karakter fırt diye ortaya çıktı. Bu nerden geldi yav şimdi derken Ada seri katillik ile suçlandı. Tüm bunların yanında aşk yaşayan yeni bir çift mi dersiniz, yeni doğan bebekler mi dersiniz, sakat kalan mi dersiniz, soyunun nereye dayandığını öğrenince şoktan şoka giren mi dersiniz... Ne ararsanız var. Tam her şey çözüldü, duruldu derken de bir hain girdi işin içine tam oldu.
Beşinci kitap son kitap olacakmış ve açıkçası artık son kitap olmalı çünkü bu kadar olayı kurtlar bile kaldıramıyor bence
Tabi ki okumaktan çok keyif aldım. Sadece bu kadar çok olay tek kitaba mi sıkıştırılmalıydı gerçekten dedim ama genel anlamda kitap beni mutlu etti. Diyaloglar her zaman ki gibi çok akıllıcaydı ve çok eğlenceliydi.
Eğer seriyi almadıysanız kesinlikle tavsiye ederim. Fantastik sevmiyorum ben deyip geçecekler vardır eminim ama geçmeyin derim. Şimdiye kadar okuduğum en iyi kurt adam temasıydı.