2021 159. kitabı
Merhaba arkadaşlar sizlere güzel bir kitap yorumuyla geldim. . . Kitabımız 3 güzel bölümden oluşuyor.Kitabımızın kahramanı Ferit.Kahramanımız Ferit'in yaşantısı içe dönüklüğü size herşeyden minik minik değinicem.İlk şunu yazayım ben Ferit'i çok sevdim.Çok fazla spoi vermeden hadi geçelim konumuza. . . Ferit iğneci Mehmet lakaplı kişinin çocukluk döneminde arkadaşlarıyla bahçesine izinsiz girmiş meyvelerini yemiştir.Bu yazımı okuyanlar hangimiz yapmadıkki diyorsunuz dimi evet bence minik arkadaşlarıma uymuş olabilirim çocukken.O dönemde çok tatlı oluyordu kaçmak,koşmak o tedirginlik bile sıcacıktı hele de arkadaşlarımızın ses geliyor kaçalım demesi.O satırlar şuan oldugu gibi o günleri hatırlattı bana daha ilk girişte yazarımız duyguyu yüklemiş satırlarına. . . Bazen bilsek başımıza gelicek şeyleri hiç yaparmıydık.Öyle bir hikaye işte Ferit'in öyküsü.Babasının başka şehirde olması hep bir tarafının eksik kalmasına neden olmuştur Ferit için. . . Peki annesi ona ne olmuştu?Gerisi kitabımızda içten söylüyorum alın aldırın. . . Kitabımızın dili sade ve akıcı
İçimdeki GöçFerhat Gezeren · Milay Yayınları · 202115 okunma