2 kitap okuyan kendini öğrendim sanıyor. 2 kilo veren diyetisyen 2 öğün yiyen yaşam koçu Zayıflama ürünü satanlar, işin ehline meydan okuyor. Dün sağlıklı kilo vermem gereken diyen hanımefendi bugün malûm markanın zayıflama çayını afaki fiyatla almış. Üstelik savunması, eğitim almışlar onlarında sertifikası var, seninle aynı ilerliyorlar oluyor.. İlahiyat mezunu bir hanım da, başarıyla bu işi yaptığını savunuyor. "İş ehli olmayana verildiği zaman, kıyameti bekle. (Buhari)" hadisini hiç görmemiş gibi, bana kafa tutuyor. Yazık.
1000k
Hele şu yaşam koçluğu mevzusu varya ben son 1 yıldır etrafta duymaya başladım çok saçma şeyler. Bildiğiniz saadet zinciri network vs den farkı yok gözümde. Arkadaş etrafta kilolu biri varsa hemen bişeyler satmaya çalışıyorlar. Saçma sapan işler. Diğer drğindiğiniz konularda da elbette şu olmalı. Hep eksikliğini hissettiğimiz şeylerin olduğunu bilerek yetersizliğimizi bilerek ilerlemek. Bu gelenekten ulemanın metodudur. Allah yardımcımız olsun
Sevde
Amin, haklısınız yetersizliği göze alarak ilerlersek muhakkak daha faydalı ve yerinde işler yapmış olacağız. Allah saçmalıklara inanmaktan da korusun, bilinç versin hepimize :)