2021 21. kitabı
The Elements🪶Murat Tenteoğlu🪶Mühür Yayınları #kitaptorumu Merhaba arkadaşlar, bu sefer sayfamda görmeye alışık olmadığınız bir tür olan şiir kitabı yorumuyla geldim. Aslında pek yorum demesem daha iyi çünkü pek aşina olduğum bir tür değil. Bu nedenle haddim olmasa da düşüncelerimi paylaşacağım. Öncelikle bu durum beni çok üzse de şiir kitabı okuyamadığımı söylemeliyim. Hayatımda okuduğum şiir kitapları bir elin parmaklarını geçmez. Bu nedenle The Elements beni çok şaşırttı. Çünkü hiç zorlanmadan akıcı bir şekilde oludum. Buna yazarın tarzının neden olduğunu düşünüyorum. Bildiğimiz klasik şiir biçiminde yazılmamış. Kendine özgü bir havası ve akıcılığı var. Bana minimal öykü okuyormuşum gibi geldi ve çok sevdim. Kitabı elime ilk aldığımda arka kapakta bulunan şairlerin yorumlarını okudum ve bu beni çok heyecanlandırdı. Kitaplarda başka yazar ve şairlerin yorumlarını görmek kitaba olan ilgiyi olumlu yönde arttırıyor bence. Kitabımız ödüllü ve ikinci baskısını yapmış. Üstelik şair yakın zamanda yeni bir ödül daha aldı. Kendisini tebrik ediyor, böyle güzel bir kitap yazdığı için de teşekkür ediyorum. Bu kitabı Ece Ceren Gültepe moderatörlüğünde güzel bir grupla okuduk. Gruplarla okumak ayrı bir keyifli oluyor, güzel haftasonları diliyorum.
The ElementsMurat Tenetoğlu · Mühür Kitaplığı Yayınları · 202124 okunma