Hadi herkes yoruma
HADİ ANKET YAPALIM! Burcunu ve en, sevdiğiniz rengi yoruma yazalım, hakkınızda tahminde buluncam, tahminlerim doğru çıkarsa, iletimi beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın. TAKİP EDENLEREDE TEŞEKKÜR EDERİM ❣️
Anket
Yengeç ve beyaz
ᎪᏒS
Evet biraz geç cevapladım kusura bakmayın öncelikle siz sade sesiz huzurlu bir hayatı seven yerine göre eğlenmeyi bilen duygusunu içinde saklayan ve karşındakine hislerini yansıtmayan birisiniz olumsuzluklara rağmen gülmeyi en içten başaran bir karaktersiniz 🍃
başak siyah
ᎪᏒS
Araştırıp yeni şeyler edinmeyi seven ve bunları sevdiklerinizle paylaşmayı seven yardımlaşmaya önem veren birisin
Terazi mor
Biliyorum öylesin rica ederim
Başak - Gri
ᎪᏒS
Hayatında seni üzen olaylar olsada sen hüzünleri bir kenara bırakıp güçlü durmayı bilen üzüntünü asla sevdiklerine yansıtmayan bir karakterin var maneviyata cok önem veren birisiniz
Yay- Siyah veya gri
ᎪᏒS
Rica ederim takip edersen mutlu olurum 🌼
İkizler - Siyah
Rica ederim 🌼
Aslan-siyah
ᎪᏒS
Af etmek Allaha mahsus siz iyi yinetlisiniz ve merhametlisiniz umarım mutluluk hayatınızdan eksilmez
Oğlak - lacivert
ᎪᏒS
Hayata düşüşlerinde olsa kendi benliğini kuvvetinin farkına varıp kimseye minnet etmeden güçlü şekilde zorlukları aşmış bir karakterin var insanlara güvenin azalsada insanlari dinlemeyi ve yardım etmeyi seven birisin