⅄ɐꓭɐNᴉ 不驯服'ın Takipçileri Fidan Cəfərova Fidan Cəfərova @jafar0va Seni takip ediyor 40 kitap okudu Emre Bulut Emre Bulut Emre BulutEmre Bulut Seni takip ediyor 193 kitap okudu SOYSAL Yayın Grubu SOYSAL Yayın Grubu SOYSAL Yayın GrubuSOYSAL Yayın Grubu Seni takip ediyor 57 kitap okudu Seher♡ Seher♡ @seherdogan3636 Seni takip ediyor 12 kitap okudu Berk Berk @ylnzlkbkn_brk Seni takip ediyor 30 kitap okudu Deniz Deniz DenizDeniz Seni takip ediyor Metin keskin Metin keskin Metin keskinMetin keskin Seni takip ediyor 44 kitap okudu Ayşe Ersln Ayşe Ersln Ayşe ErslnxxxAyşe Erslnxxx Seni takip ediyor 56 kitap okudu ☯Melek☯ ☯Melek☯ ☯Melek☯☯Melek☯ Seni takip ediyor 54 kitap okudu Rümeysa Aydın Rümeysa Aydın Rümeysa AydınRümeysa Aydın Seni takip ediyor 4 kitap okudu Kitapların Işığı Kitapların Işığı Kitapların IşığıKitapların Işığı Seni takip ediyor 102 kitap okudu November November NoviembreNoviembre Seni takip ediyor 296 kitap okudu Ahmet naci Ahmet naci Ahmet naciAhmet naci Seni takip ediyor 3 kitap okudu Adem Taş Adem Taş Adem TaşAdem Taş Seni takip ediyor XtaetaeX XtaetaeX XtaetaeXXtaetaeX Seni takip ediyor btsgirlfamk77 btsgirlfamk77 @xXMyHopeJHopeXx Seni takip ediyor 3 kitap okudu Tarık Özkan Tarık Özkan Tarık ÖzkanTarık Özkan Seni takip ediyor 48 kitap okudu EMEL EMEL @Emellcn Seni takip ediyor 7 kitap okudu Nisa ama Nurlu olan Nisa ama Nurlu olan @nnisanur6600 Seni takip ediyor 30 kitap okudu Bay kurşun Bay kurşun @Kervan10 Seni takip ediyor Can Can Meleğin SevgilisiMeleğin Sevgilisi Seni takip ediyor 3 kitap okudu Dilhun Dilhun @dilhunhatunn Seni takip ediyor 5 kitap okudu ✍Fatih Karatekin ✍Fatih Karatekin Fatih KaratekinFatih Karatekin Seni takip ediyor 214 kitap okudu gevzekistan Cumhurbaşkanı gevzekistan Cumhurbaşkanı molekk.dmolekk.d Seni takip ediyor Bilal YÜCEL Bilal YÜCEL @ByTerapist Seni takip ediyor 97 kitap okudu Bir Okur Bir Okur busebuse Seni takip ediyor f/a/t/i/h f/a/t/i/h @fatih00_1 Seni takip ediyor Naçiz'Hane Naçiz'Hane Naçiz`HaneNaçiz`Hane Seni takip ediyor Lucinda Lucinda MatmazelMatmazel Seni takip ediyor ɠo⨍ ɠo⨍ ASHESASHES Seni takip ediyor Polat alp Polat alp Polat alpPolat alp Seni takip ediyor naile rüstem naile rüstem @paulocoelhofan14 Seni takip ediyor Öldü şimdi sevinin Öldü şimdi sevinin @soobinin_kapkekii Seni takip ediyor Yusuf Tokat Yusuf Tokat @yztxb101 Seni takip ediyor dİnG dOnG dİnG dOnG S͓̽t͓̽r͓̽a͓̽y͓̽K͓̽i͓̽s͓̽s͓̽S͓̽t͓̽r͓̽a͓̽y͓̽K͓̽i͓̽s͓̽s͓̽ Seni takip ediyor HD HD HDHD Seni takip ediyor Merve Merve MerveMerve Seni takip ediyor D E N İ Z D E N İ Z D E N İ ZD E N İ Z Seni takip ediyor BTS in zeynebi BTS in zeynebi Mortis sen benim olacaksınMortis sen benim olacaksın Seni takip ediyor kalbi kırık bir çocuk kalbi kırık bir çocuk @manyakcocuk Seni takip ediyor Nihal Nihal NihalNihal Seni takip ediyor Zeyno Xanım Zeyno Xanım @zeynep_xps Seni takip ediyor Semaa Semaa @KapanmayanYaram Seni takip ediyor Ayşenur Ayşenur @findirella Seni takip ediyor Merve Merve Merve BilginMerve Bilgin Seni takip ediyor Jonghyun Jonghyun Acı son aşk...Acı son aşk... Seni takip ediyor zenitsu san zenitsu san zenitsu sanzenitsu san Seni takip ediyor Melodi Melodi @Melodio Seni takip ediyor Sirke Suyu ♧☆》 Sirke Suyu ♧☆》 @Yanlizdeli Seni takip ediyor Bts hastası delisi manyağı ölüsü geberiği Bts hastası delisi manyağı ölüsü geberiği @Cemrecrazygirl Seni takip ediyor ΒℓαϲΚ Μαʍβα ΒℓαϲΚ Μαʍβα @Forever_Stay Seni takip ediyor şiir sokakta şiir sokakta @siir10 Seni takip ediyor Yonca Erdemli Yonca Erdemli @YoncaErdeml Seni takip ediyor MFK MFK @MFK7659 Seni takip ediyor GJHRY GJHRY GJHRYGJHRY Seni takip ediyor Kitap ve Kahve Kokusu Kitap ve Kahve Kokusu @emreIi Seni takip ediyor Oh party party yeah Oh party party yeah @_Jungkook_ Seni takip ediyor Öldü şimdi sevinin Öldü şimdi sevinin Soobin`s şerifeSoobin`s şerife Seni takip ediyor Selen Selen @Selenbirbela Seni takip ediyor Yeonjun delisi Yeonjun delisi @Ahmet_kaya_fan Seni takip ediyor Serhat Serhat @Ege_ozgur Seni takip ediyor zenya zenya zenyazenya Seni takip ediyor UpİeRzCi UpİeRzCi @wampirboy Seni takip ediyor Havva küçük Havva küçük Luzia.Luzia. Seni takip ediyor gelmemeyegittik gelmemeyegittik gelmemeyegittikgelmemeyegittik Seni takip ediyor S E D A S E D A E L İ FE L İ F Seni takip ediyor Gamer boy Gamer boy / PEAKY BLİNDERS // PEAKY BLİNDERS / Seni takip ediyor Kürt kızı Kürt kızı @pandammm36 Seni takip ediyor feyzanur feyzanur @feyzaokan Seni takip ediyor Yalnız bi kız... Yalnız bi kız... Yalnız bi kız...Yalnız bi kız... Seni takip ediyor Azra Azra Azra Azra @SparklyFairy Seni takip ediyor MeLuSiNa MeLuSiNa MeLuSiNaMeLuSiNa Seni takip ediyor İmanlı Lisa İmanlı Lisa İmanlı Lisaİmanlı Lisa Seni takip ediyor KPOP FAN KPOP FAN @Begst20 Seni takip ediyor Kırmızı El Kırmızı El Kılıçsız SamurayKılıçsız Samuray Seni takip ediyor KuRt ARMY KuRt ARMY SAVAŞÇI RUHUSAVAŞÇI RUHU Seni takip ediyor Sümeyye Kübra Sümeyye Kübra Jeon JungkookJeon Jungkook Seni takip ediyor ʰeʳ ᵇoᵏa ᵍüˡeⁿğ ᵃzʳa aq ʰeʳ ᵇoᵏa ᵍüˡeⁿğ ᵃzʳa aq @ZiyaninAntisi_AllahBelaniZiya Seni takip ediyor iletiğlerim neden beğenilmeyor boş yere mi takiipp adiyorsunuz Beğenin 🙄🔫
Kendimi bulmak için bile üşündim okumaya, sen yazmakta üşenmemişsin helal olsun gerçekten tebrik ettim yani👍🏻😂😂
sağol 😂😅
Akışıma düşen herşeyi beğeniyorum tatlım. Lakin senin sayfana girip özel olarak beğenirim 😅
Teşekkür ederim hshshs
Bu yorum görüntülenemiyor