2021 21. kitabı
Joe Hart-İLK ŞEHİR Evetttt geldik mi bir serinin son kitabına? Uzun zamandır okumadığım bilim kurgu ve distopyanın bir arada olması kısa zaman okumamı sağladı. Her kitabı ayrı değerliydi benim için. İyi kiiiii okudum. Merak ederseniz eğer profilimde diğer kitapların yorumlarınada ulaşabilirsiniz. @azuyucokoku çok teşekkür ederim beni harika bir seriyle tanıştırdı. Ayrıca ben kitapmatik.com sitesinden satın aldım ve çok indirimliydi. Bakabilirsiniz . Gelelim son kitabın konusunda; Zoey artık gerçek kimliğini, kim olduğunu keşfetmeye başlıyor. Kaybettiği arkadaşları, bir avuç kadınla birlikte yaşadığı o yerin durmadan saldırıya geçeceğinin farkında varıyor. Peki doğmamış bir kız çocuğunun annesi olduğunu öğrenirse? Bu çocuk insanlığın hayatta kalmasını sağlarsa peki? Zoey bu sefer yeni bir yolculuğa çıkacaktır. Amerikan şehri Seattle’a doğru gitmeye başlar. Düşmanları ise hiçbir zaman peşini bırakmaz. İnsanlığın hayatta kalması ile kendinin hayatta kalması arasındaki seçimde sonu sizde benim gibi çok merak edeceksiniz. Kitabı okumadan size anlatamam Yoruma gelecek olursam ise her kitabında ayrı eğlendim diyebilirim. Dili akıcı, olaylar son derece sürükleyiciydi. Zoey gibi güçlü bir karakterle tanıştığım için son derece memnunum. İyi ki tanıştık seninle sevgili Zoey. Yerin bende çok ayrı olacak. Güçlü kadın okumayı seviyorum diyorum size her zaman. Yine bu cümlemi tekrar edeceğim. Egemenlik Serisi sizi son derece etkileyecek bir seri. Çok kısa zaman diliminde üç kitabı rahatça bitirebilirsiniz. Kitaplar kalın değiller. Gözünüz korkmasın. Ayrıca tam film tadında kitap deriz ya öyleler. Film seyreder gibi okuyorsunuz her bir olayı. Vedalaşıyoruz seriyle işte. Bir devir kapandı gibi hissediyorum... Umarım okur, beğenirsiniz. Kitapla ve sağlıkla kalın
İlk ŞehirJoe Hart · Salon Yayınları · 202122 okunma