Hayatın Anlamı Nedir?
2021 22. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2021 08:10
Bana göre hayatın anlamı; sürekli yol almaktır. Amaçlı, inançlı (Tanrı inancından ziyade kendine ve aldığımız yola inanç bana göre), anlamlı bir hayat sürmektir. Ne kadar sürecek diye düşünmeden, süreğenliğini bozmadan, sürdüğü kadar, sürdüğü yere kadar hayatı anlamlı kılabilmektir. Kimi insan her sabah hayatına bir anlamla bir hedefle başlayarak hızla yol alır. Uyanmak için bir amacı vardır. Kimi ise hala bulamamıştır neden yolda olduğunun nedenini. Bana göre hayatın anlamı; yaşamaktır. Dünü yaşayıp bugüne geçmeyi bilmek, bugündeyken de geleceği düşleyip anı kaçırmamaktır. Hayatındaki insanlarla anı değerli kılarak, doya doya, tadına vararak yaşamaktır. Bana göre hayatın anlamı; Ruhu özgür insan olmaktır. Bana göre hayatın anlamı; sağlam ideolojilere, bakış açısına, kariyere, saygı ve sevgiye sahip olmaktır. Jack Londan'da her şekliyle çok kısa ama bir o kadar anlamlı bir hayat sürmüş bunu da bizim için ölümsüzleştirmek adına sürekli yazmış. Bana Göre Hayatın Anlamı'nda Jack Londan'ın bakış açısını çok daha iyi anlayacak ve onu çok daha iyi tanıyacaksınız. Peki sizin için hayatın anlamı nedir?
Bana Göre Hayatın AnlamıJack London · İmge Kitabevi Yayınları · 2018275 okunma