·512 syf.····Okunma: 04 Haziran 2021 14:36 Evet, yine sıcağı sıcağına inceleme yapıyorum. Dakikalar önce bitti kitap ve böylesine bir serinin türk bir yazardan çıkmasıyla tekrar tekrar gururlanıyorum.
Genelde serilerde ikinci kitaplar bir durağanlık olur, ama bu seri öyle değil. Dur durağan yok onlara, av ve avcılara…
Kapat tasarımı yine harikaydıııııı. Bayılıyorum bu seriye. Beni hiç bir şekilde hayal kırıklığına uğratmadı seri. Tüm beklentilerimi karşılamaya devam ediyor.
Karakterler harikaydı. Yeni katılan karakterlerin eskileriyle olan bağlantıları çok hoşuma gitti. Çok güçlü bir altyapısı var kitabın. Sanki bu kitabın sonu daha ilk kitabın başından hesaplanmış gibiydi. Harika bir sondu, daha iyi bitirilemezdi.
Son 150 sayfayı ağzım açık izledim zaten. Mimiklerimi görmeniz lazımdı varya evde zıplayarak gezdim bazı yerlerde.
Bu kitapta da ilk kitaptaki aşk üçgeninden kurtulduk biraz sanki. İkili ilişkiler ön plana çıktı biraz daha.
Spoiler geliyo…
VE SİZE YEMİN EDEBİLİRİM Kİ JAY VE BELLE DEN DAHA İYİ BİR AŞK OKUYACAĞIMI HİÇ SANMIYORUM. O KADAR TATLILAR Kİ HER BİRBİRLERİNE BAKTIKLARINDA, HER SÖZLERİNDE ONLR BİRBİRİNE BEN ONLARA AŞIK OLUYORUM.
Spoiler bitti…
Alın, okuyun, okutun. Hatta yalayıp yutun bu kitabı. Her şeye değerrrr….