2021 12. kitabı
Okunma: 06 Haziran 2021 17:56
Çok açsınız, dışarıdan harika gözüken bir restorana girdiniz, menüyü incelediniz, off nefis.. Fakat yemeğe başladınız,tat yok, tuz yok, birşey eksik ne eksik belli diil? Doymak için bitirdiniz ama keyif yok ne yedim şimdi ben dediniz? Sahi neydi bu şimdi?
Klara ile GüneşKazuo Ishiguro · Yapı Kredi Yayınları · 20212,160 okunma
Nobel Edebiyat ödülü almış bir yazarın kitabı hakkında böyle yorumlarda bulunduysanız , sorun kesinlikle sizdedir. Bence okuyucu biraz haddini bilecek. Bu kitabı anlamama sebebiniz ,geçmişte okuduğunuz kitaplar incelenince kendini ele veriyor. Naçizane tavsiyem çizginizi değiştirin .
Eyvahlar olsun o kadar mı kötü? :'( yeni almıştım ben de büyük umutlarla.
Ece Balta
Lütfen okuyun ve yine konuşalım, böyle bir yorum yapıp yapmama konusunda kendimle mücadele ettim sonra hissettiğim duyguyla yazıya dökücem bakalım neler çıkıcak deyince bunlar döküldü.. Benim kaçırdığım birşeyler olabilir, hani en can alıcı konuyu okurken kafa başka birşeydedir o konu kaçınca da kitabın tümüne yabancı kalırsınız belki de öyle birşeydir. Çünkü kitabın bir yerinde kızlarla Dalyan yaptık asla rahat bırakmadılar tabi,o iki ara bı dere ne okudum ben de demiş olabilirim yani🙄🤭😄
Ahaha peki bitirdiğimde yazarım mutlaka. 😄 Kalbimr ağrılar girdi yorumunu görünce dedim bilimkurguya açken aldım kitabı ve yazarı denemek istedim. Bakalım. 😁