·320 syf.····Okunma: 07 Haziran 2021 14:26 Dışarıda kar taneleri düşüyordu. Pencereyi açtım, elimi uzattım. Bir kar tanesi yakaladım. Yok olup gidişini, parmağımın ucunda eriyişini izledim..
Alicia ressam, kocası Gabriel ise tanınmış bir moda fotoğrafçısı. Gabriel, Ağustos ayının sıcak bir gününde karısı Alicia tarafından öldürülür. Kocasını öldürmekle suçlanan Alicia, Yapılan sorgularda sessiz kalır. Cinayetle ilgili verdiği tek tepki bir oto-portre resmi çizmek ve altına ALKESTİS yazmaktır.
Mahkemede akıl sağlığının yerinde olmadığına kanaat getirilince The Grove kliniğine yatırılır. Theo ise bir psikoterapisttir.Alicia'ya yardım edebileceğine inanır ve onu tedavi edip konuşturmaya çalışırken olayları çok farklı noktalara götürür.
Her bölümün sonunda katil kesin bu dedim Aklımda birkaç son vardı ama yazar öyle güzel yazmış ki herkese şüpheyle bakmak zorunda kaldım. Hatta bi ara işin içinden çıkamayınca kitabı birlikte okuduğum arkadaşıma bunların alayı deli demiştim Neyse ki kafayı yemeden okudum bitirdim suçluyu öğrendim