Ankettir.
Niye okuduğunuz kitapların alıntılarını, tekrar tekrar paylaşıp daha çok insanın görmesini, okumasını ve yazarı daha çok tanımasını istemiyorsunuz? Veya niye bunu isteyen insanlara "Ayh binim beğeni, takipçi umrumda diğill, ilgi manyağısınn" vs. tarzı şeyler diyorsunuz? Madem öyle neden evinizde kağıda yazmıyorsunuz alıntılarınızı?
Bir şeyi bir defa paylaştığında takipçilerin + bir kaç keşfetçi görüyor. O şeyi tekrar paylaştığında sadece takipçilerin. Tekrar paylaştığında sadece takipçilerin. Biz daha çok kişiye ulaştığını sanıyoruz belki de. üstelik iki defa paylaşmana gerek yok, zaten herkes her yazarı araştırdığın da çok kolay buluyor. Senin iki defa paylaşmana da gerek yok. Haa önemli bir şeyse iki defa paylaş. Değilse Allah aşkına onu herkesin gözüne sokmanın ne manası var 🤷‍♂️
Önceki 8 yanıtı göster
Gecelerin iyi olmasına felan ihtiyacım yok
1 yanıtı göster
Onun içindir ki aldığım bütün alıntıları, alıntı defterime kaydedilyorum 🙂 kitap tavsiyesisini de yalnızca isteyen insanlara tavsiye ediyorum 🍂
Ay ay ayyy
Ayfer
Ayfer
hggg🤭💜
Bakınn meselaaa arkadaşımız
Mehmet NERGİZ
Mehmet NERGİZ
çok faydalı bir ileti atmış ve ihtiyacı var ama sizin (bazıları) önyargılarınız yüzünden fazla kişiye ulaşamıyor. ( #116134722 )
Bu yorum görüntülenemiyor
Herkes kendini kandırdıyor yok takipçi yok beğeniler umrumda değil bunlar umrunda olmasa bu uygulamada ne işin var evde otur kendi kendine kitabını oku artık kabul edelim ne kadar çok beğeni ve etkileşim gelirse hoşumuza gidiyor hemde daha fazla okumak ve paylaşmak için ayrı bir motivasyon kaynağı oluyor
Beğeniler benim umrumda