2021 55. kitabı
Okunma: 15 Haziran 2021 08:11
#egemenliküçlemesi serisinin son kitabı #ilkşehir 'e dün sabah başlamıştım ve gece bitirdim. Konuya hakim olmamdan ve bu kitap açık ara diğerlerinden daha heyecanlı ilerlemesinden dolayı bitirmeden uyuyamadım . Ilk iki kitapta tutuldukları IAY binasından kaçan Zoey'in daha sonra arkadaşlarını kurtarması ve başına gelenler anlatılmıştı. En son aldığı bir haberde bırakmıştık. O nasıl bir haberdi öyle Artık Zoey bunun gerçekliğini araştırmak için arkadaşlarından ayrılarak (kaçarak) Seattle şehrine gider. Burda hem başka bir düşmanla tanışır hemde sevdiği Lee'yi bulur. . Kilit taşı olduğuna inanan Zoey haberin peşinden daha zorlu bir maceraya atılır. Arkadaşlarına tekrar ulaşmış ama onların hayatını riske atmak istememektedir. . Peki sonunda ne oldu kıtlıktan insanlik kurtulabildi mi? Zoey ve arkadaşları hikayenin sonunda ne durumdalar? . Serinin ilk iki kitabına göre tüm konular bağlantılı olduğundan benim için okuması daha keyifliydi. Macera, gerilim seviyorsanız bu seriyi okumanızı tavsiye ederim.
İlk ŞehirJoe Hart · Salon Yayınları · 202122 okunma