Sparrow bizim kızların tavsiye üzerne aldığım bir kitaptı. Kapak ben fantastigim desede öyle bir şey yok çerezlik bir kitap.
Troy tamirci lakaplı, irlanda mafyalarından Ve babasının öldürülmesinde parmağı olan herkesi öldürmeye and içmiş erkek karakterimiz. Acımasız, herkesin önünde el pençe kesildiği Troy ayni mahallede büyüdüğü fakir bir kız olan Sparrow ile evlenir.
Sparrow tanımadığı ve kendisiyle evlenmeye zorlandığı bu adamla ne yapacağını bilemez. Asi bir yanıda olsa karşısındaki Troy'dur.
Zoraki evlilikte birbirlerine aşık olma ihtimaller var mi? Yada kapatıldığı bu kafesten Sparrow'un uçma ihtimali?
Ben daha sert bir mafya kitabı okuyacağımı sanmıştım aslında. Mutlu bir son var ki benim daha çok sevdiğim kısımlar da sonlara doğru oldu zaten. Genel olarak güzel ama ortalamaydı. Çünkü ne tam mafya kitabı nede tam aşk kitabıydı. Çerezlik, kafa dağıtalım diye okunacak bir türden.